Keystone logo
© PTE
EUM - Escola Univesitària Mediterrani

EUM - Escola Univesitària Mediterrani

EUM - Escola Univesitària Mediterrani

Introducere

EUM , un centru atașat Universității din Girona, a fost fondat la Barcelona în 1983, predând Licența în Turism în sălile de clasă. De-a lungul anilor, am creat prima Licență care se predă în format DUAL în toată Spania, este Licența în Logistica Afacerilor, un sector în curs de dezvoltare, plin de oportunități și în care lipsește personal specializat. În acest fel pregătim viitori profesioniști în două dintre sectoarele cu cea mai mare inserție profesională din țară. În toți acești ani, obiectivul principal al EUM a fost pregătirea studenților pentru a fi cei mai buni profesioniști de care au nevoie sectoarele de turism și logistică.

Admitere

Dacă vă gândiți să aplicați pentru un loc la EU MEDITERRANI ca student Erasmus, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă contactați coordonatorul de la universitatea de origine și să discutați despre candidatura dumneavoastră cu el.

Putem accepta doar studenți de schimb de la universitățile partenere și trebuie mai întâi să fie nominalizați de biroul internațional al instituției de origine.

Termenele limită

  • Înainte de 1 iulie pentru primul semestru sau anul universitar
  • Înainte de 20 decembrie pentru semestrul 2

cerință

Cunoștințe spaniole (minim B1)

Documente

  • Formular
  • Contract de ucenicie
  • Copie după pașaport sau carte de identitate
  • raport academic

Burse și finanțare

EUM oferă burse și ajutoare atât studenților noi, cât și celor care fac deja parte din comunitatea EUM . Puteți consulta detaliile fiecăruia dintre ele în secțiunea noastră Life Services.

Locații

  • Barcelona

    Carrer de Rocafort, 104, 08015, Barcelona

Întrebări