Keystone logo
© European Forensic Institute
European Forensic Institute

European Forensic Institute

European Forensic Institute

Introducere

Institutul

European Forensic Institute este o instituție de învățământ superior din Malta, fondată în 2018 și pe deplin acreditată de Autoritatea pentru Învățământ Superior și Superior din Malta (MFHEA) cu licența nr. 2018-014.

Biroul și laboratorul nostru sunt situate în Parcul de științe ale vieții din Malta, de ultimă generație, unde au loc lecțiile noastre în prezență și sesiunile de laborator.

Despre noi

La European Forensic Institute , misiunea noastră principală este de a oferi un mediu de învățare inovator în care cursanții se conectează direct cu profesioniști care lucrează în toate domeniile științelor investigative. Suntem specializați în domeniile criminalistică, criminologie, criminalistică digitală și științe investigative și de informații cu scopul de a reuni experții din domeniile lor cu studenți și profesioniști. Inovația se află în prim-planul a ceea ce facem și ne evoluăm continuu programele pentru a răspunde nevoilor vieții profesionale și celor mai moderne cerințe ale domeniului criminalistic și investigativ. Programele sunt orientate către abilitățile și cunoștințele necesare pentru a îndeplini cerințele serviciilor criminalistice din secolul 21 care sprijină justiția penală.

„La European Forensic Institute , ne mândrim să oferim un mediu de învățare cu adevărat distinctiv, în care cursanții se conectează direct cu profesioniști care lucrează în toate domeniile științelor investigative”, explică șeful Institutului, dl Andreas Melinato, care este, de asemenea, inginer criminalist și expert. în investigarea incendiilor și reconstrucția accidentelor rutiere. El continuă : „Suntem norocoși să lucrăm cu profesioniști dintr-un spectru larg de expertiză, de la investigarea scenei crimei la criminalistica digitală și științe naturale în chimie și biologie la știința datelor în tehnologia informației și chiar învățarea automată și blockchain. Fiecare expert aduce pe masă un punct de vedere unic, contribuind la diversitatea de gândire și discuție neprețuită pentru studenți”.

Experiența echipei noastre academice provine din multe sectoare de servicii profesionale, inclusiv poliție din sectorul public, justiție, academic și consiliere pentru anchetatori din sectorul privat, oameni de știință naturală, oameni de știință a datelor, ingineri și experți în IT, servicii financiare și drept. Colaborarea noastră include o relație de lucru strânsă cu cele mai prestigioase asociații de științe criminalistice la nivel global. Pe lângă abundența de cunoștințe disponibile pentru transfer, studenții beneficiază enorm de pe urma învățării despre abilitățile și competențele necesare unui profesionist direct de la expert, oferindu-le un avans în cariera lor.

Domnul Robert Milne, decan de științe aplicate la Institut cu peste 40 de ani de experiență la Scotland Yard și un pionier în domeniul inteligenței criminalistice adaugă: „modelul de predare combinat în care studenții învață teoria online și apoi se întâlnesc pentru lucrări practice de laborator este un joc- în schimbare, permițând profesioniștilor ocupați să se conecteze fără probleme cu studenții. Predarea este adesea subestimată, dar la Institut, acest loc de muncă extrem de împlinitor este făcut accesibil și cu adevărat apreciat. În plus, personalul academic și studenții sunt încurajați să devină membri ai Chartered Society of Forensic Sciences (CSFS), oferindu-le acces la cele mai recente cercetări și acces la colegii lor”.

Personalul nostru principal este alcătuit dintr-o echipă talentată, cu experiențe profesionale distinse în propriile domenii. Ca o întreprindere în creștere, ne construim în mod continuu echipa prin noi recruți și asigurăm suficientă pregătire și ucenicie pentru membrii noștri mai noi ai personalului.

Caracteristici Campus

    Locații

    • San Gwann

      Malta Life Sciences Park, SGN 3000, San Gwann

      Întrebări