Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Introducere

Facultatea Arnold Janssen a fost stabilit în 2001 de către Congregația Cuvântului divin. Și el a fost născut cu puterea unei comunitati internațional, care operează în 67 de țări pe cinci continente. Valori, de calitate și competență de a lucra în domeniul educației au fost moștenite de la o instituție veche de un secol, care, nu întâmplător, este demn de succesul elevilor lor pe piața muncii.

Cursurile Drept și Administrație oferite de Facultatea Arnold Janssen oferi o educație umanistă solidă, unind înțelepciunea și tradiția în educație la cerințele pieței moderne. Chiar și cu câțiva ani de funcționare, Facultatea Arnold Janssen a devenit o referință în domeniul învățământului superior. Dovadă sunt rezultatele obținute de burlaci in Business Administration și Legii cu privire la probele din Studiul National Student performanță (ENADE). Studenții din Legea desigur, de asemenea strălucit în examinări recente ale Ordinului Avocatilor din Brazilia (OAB-MG), câștigă o poziție proeminentă în rândul instituțiilor de învățământ superior în stat.

La facultatea de la Arnaldo School este format din comandanții și medici de expertiza academică recunoscută și experiență profesională vastă în piață.

Locații

  • Belo Horizonte

    Praça João Pessoa, 200 CEP: 30140-020 Belo Horizonte/MG, , Belo Horizonte

    Întrebări