Keystone logo
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Introducere

Creat in 1962, Facultatea de Inginerie din Minas Gerais - FEAMIG - este un național de referință în predarea de inginerie. În prezent, colegiul oferă cursuri de licență în Inginerie Topografie, Inginerie Civilă și Inginerie producție și sensu cursuri post-absolvire în ocupaționale Inginerie securitate, masini de constructii rutiere, Inginerie Calitate, Ingineria Mediului și Geo-referențiere a bunurilor rurale .

Colegiul este menținut de către Institutul Educational candida De Souza. Integrarea de predare, cercetare și extensie științifice, FEAMIG oferă studenților săi o educație completă, și-a consolidat în cunoștințele științifice, tehnologice, administrative, umanist, etic și social. În acest scop, Facultatea are programe de inițiere, meditații, științifice stagii Center, Orientare Educațională în plus față de curs și Consiliului de coordonare, care coordonează activitatea cadrelor didactice și suporturi da elevilor. Instrui profesioniști calificați, capabili de a dezvolta soluții viabile la nevoile pieței și a societății este scopul FEAMIG.

În 2009 a fost publicat Recunoașterea Reînnoirea pentru de topografie Inginerie de golf, în 2012, de ordinul Recunoașterea Reînnoirea cursului Inginerie Productie. În 2013 a fost publicată Ordonanța de operare permis Curs de Construcții, care a obținut gradul 4 de MEC.

Locații

  • Belo Horizonte

    R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil, , Belo Horizonte

    Întrebări