Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Introducere

SENAI Institutul de Tehnologie (IST) textile și confecții CETIQT SENAI este cel mai mare centru din America Latină a producției de cunoștințe aplicate la lanțul de producție textile si imbracaminte.

Conectivitatea dinamic format prin relația dintre domeniile de educație, inovare, cercetare și tehnologie aplicată permite IST SENAI CETIQT oferi lanțului textil și de a face cele mai bune tehnologii, servicii de laborator, formarea resurselor umane, consultanta si proiecte de inovare .

Standardul înalt de performanță și intersecții ale acestor linii de acțiune valoare adăugată reciproc, sporind atât generarea și furnizarea de servicii de tehnologie și inovare, orientate spre creșterea competitivității industriei braziliene.

IST Senai are medii CETIQT și laboratoare complete pentru scopuri didactice și servicii. Plante pilot reproduce mediul de producție industrială, ceea ce face posibil de a dezvolta proiecte de inovare în procesul și de produs, precum și promovarea dezvoltării de proiecte educaționale integrate. Monitorizate întotdeauna de o facultate foarte specializat, forma mai cautate si respectat profesioniști de pe piață.

Performanță

În spatele fiecărui afaceri de succes pentru un număr de studii prospective și de cercetare care susțin nu doar companiile din lanțul de producție, dar, de asemenea propriul produs în educație, servicii Tehnologie și Inovare.

Educație

Cu strategii educaționale flexibile și a infrastructurii de tehnologie de ultimă oră, IST SENAI CETIQT ofera cursuri de formare inițială și continuă tehnice, de licență, extinderea și absolvent în metodele de clasă și e-learning (Distanța de), cu serviciu de rețea națională, prin departamentele regionale (RDS) de SENAI în fiecare stat, plus programele special formulate și orientate către nevoile industriei din intreaga tara.

Locații

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Întrebări