Keystone logo
Faculty of Architecture and Design, Slovak University of Technology in Bratislava Licențiat în arhitectură și design urban
Faculty of Architecture and Design, Slovak University of Technology in Bratislava

Licențiat în arhitectură și design urban

Bratislava, Slovacia

4 Years

Engleză

La zi

31 May 2024

Sep 2024

EUR 3.600 / per year *

În campus

* pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

După ce te-ai înscris la programul de studii de licență Arhitectură și proiectare urbană, vei dobândi bazele teoretice și practice de bază necesare pentru profesia de arhitect și vei obține cunoștințele, abilitățile și competențele corespunzătoare. Absolvirea programului de studii de arhitectură și proiectare urbană vă va oferi diploma care vă permite să solicitați studii ulterioare de arhitectură și veți avea dreptul să colaborați la proiecte de arhitectură și design urban sub supraveghere în studiouri de arhitectură din Europa și nu numai. Acest lucru vă califică cu siguranță pentru a studia arhitectura și / sau planificarea urbană la nivel de masterat la Facultatea de Arhitectură și Design (FAD), precum și în programe de studii conexe la alte universități europene.

De ce Facultatea de Arhitectură și Design la STU din Bratislava?

Facultatea de Arhitectură și Design este una dintre cele șapte facultăți de la Universitatea de Tehnologie Slovacă din Bratislava (denumită în continuare abreviată în STU, din slovacă „Slovenská technická univerzita”). Este cea mai mare și mai veche școală de arhitectură din Slovacia; începuturile educației arhitecturale datează din anul universitar 1946/1947 și sunt asociate cu domeniul de studiu numit Inginerie civilă.

Facultatea de Arhitectură și Design este astăzi o instituție creativă și competitivă, cu un personal deschis și care exploatează cu succes posibilitățile de cooperare internațională în cercetare și educație. În special prin programul de mobilitate Erasmus Plus, facultatea oferă posibilități de schimb cu mai mult de 50 de instituții partenere din toată Europa. Anual, zeci de studenți ai Facultății de Arhitectură și Design studiază în străinătate. Și, de asemenea, invers: în ultimul an universitar, 29 de studenți internaționali au venit să studieze la Facultatea de Arhitectură și Design.

În afară de experții naționali, FAD STU a invitat, de asemenea, lectori din străinătate: Jan Gehl, Marco Casagrande, Nathalie de Vries (MVRDV), Rainer de Graaf (OMA), Jenny B. Osuldsen (Snohetta), Patrik Schumacher (Zaha Hadid Architects ) sunt doar câțiva dintre numeroșii experți străini semnificativi și personalități ale arhitecturii contemporane care au vizitat facultatea până acum. Implicarea internațională a facultății se reflectă în apartenența la organizații internaționale și participarea la proiecte multinaționale în Slovacia și în străinătate.

Fiind una dintre cele mai mici metropole din Europa Centrală și de Vest, orașul vibrant Bratislava reprezintă un loc inspirat și în același timp accesibil pentru studenții și călătorii internaționali. Datorită poziției sale geografice în Europa centrală, este poarta către Europa. Vă veți bucura de apropierea sa de Viena, Budapesta, Praga cu conexiuni de trafic perfecte. Istoria comună și distanțele apropiate sunt comune acestor capitale și oferă multe oportunități pentru experiențe culturale, sociale și de călătorie. Conexiuni excelente de autobuz și cale ferată din Bratislava, precum și accesibilitate ușoară către Bratislava și aeroportul din Viena oferă conexiuni ieftine către destinațiile europene majore.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare