Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Introducere

Colegiul de afaceri Silberman

Colegiul Silberman de Afaceri este una dintre școlile de top ale națiunilor, care oferă cursuri universitare, combinate și de absolvent, inclusiv MBA, MBA pentru directori; Master of Science în Managementul Lanțului de Aprovizionare, Contabilitate, Impozitare și Marketing Digital (online); și certificate de absolvent.

O diplomă de la Colegiul de Afaceri Silberman din New Jersey te pregătește să devii un lider în afaceri și management - cineva care va aduce perspective etice în orice mediu profesional. Doar întrebați pe cei care au venit în fața dvs. și deveniți directori proeminenți în lumea afacerilor. Cursurile de studii de afaceri vă vor oferi experiență de prima oară cu comunitatea de afaceri, oferindu-vă metode dovedite în analiza financiară și strategică, planificarea și implementarea generală a afacerilor.

Puteți obține o diplomă de afaceri de la Silberman College of Business prin participarea la una din cele trei campusuri noastre, sau prin înscrierea în noastre Online Master în Digital Marketing Programul de Studii.

În New Jersey

 • Campusul Florham din Madison, NJ
 • Campusul mitropolitan din Teaneck, NJ

În Canada

 • Vancouver Campus, din Vancouver, Canada

FDU Vancouver Campus, situat în centrul orașului Vancouver, Canada, oferă programe de licență în Management și Tehnologia Informației.


Declarația de misiune

Misiunea Colegiului de Business Silberman de la Universitatea Fairleigh Dickinson va fi un centru de învățare dedicat educației liderilor de mâine astăzi, pregătirea studenților noștri pentru a reuși într-un mediu global și pentru a avansa înțelegerea afacerilor.


Viziune

Colegiul de afaceri Silberman va fi recunoscut la nivel global, de către părțile interesate și de colegi, pentru excelența sa în predare, contribuții intelectuale și programe care extind cunoștințele pentru a promova practica managementului afacerilor. Vom deveni un program de referință pentru excelența educației în afaceri în predare și bursă și pentru a permite studenților noștri să funcționeze eficient într-un mediu de lucru multi-cultural provocator și dinamic.


Valori comune

În concordanță cu misiunea Universității Fairleigh Dickinson, Colegiul Silberman îi ajută pe elevi să ajungă dincolo de ei înșiși și spre o viață angajată pe piața dinamică globală.

 • Ne angajăm să învățăm și să angajăm studenții în calitate de parteneri în procesul de învățare.

 • Ne angajăm la integritate personală și profesională și la standarde înalte de conduită etică.

 • Ne angajăm să încurajăm responsabilitățile de conducere adecvate, inclusiv cele sociale, economice și de mediu.

 • Suntem orientați spre rezultate și suntem dedicați succesului individual și organizațional al studenților noștri.

 • Apreciem diversitatea, spiritul deschis și respectul reciproc și credem că acestea sunt esențiale pentru succesul programelor noastre.

 • Susținem și încurajăm studenții, facultatea și personalul nostru să se angajeze în eforturi civice, în comunitate și în înțelegeri globale.

 • Apreciem îmbunătățirea continuă, iar absolvenții noștri sunt cursanți de-a lungul vieții și angajați.

 • Răspundem în continuare nevoilor în schimbare ale unui mediu de afaceri global, multi-cultural.

 • Considerăm absolvenții noștri parteneri importanți și valorifică implicarea mai multor actori în mediul nostru de învățare.

 • Suntem o comunitate dedicată de cadre didactice și apreciem rolul bursierilor în consolidarea rolului învățământului.

 • Credem că educația din domeniul afacerilor integrează responsabilități de informare, economice, sociale și de mediu.

 • Apreciem o apreciere a altor culturi și puncte de vedere.

 • Credem că învățarea activă și colaborativă reprezintă instrumente importante pentru a face experiența de învățare mai relevantă, mai interesantă și mai utilă.
76911__MG_1367copy.jpg


Silberman - unul dintre cele mai bune 5% din școlile de afaceri din lume, cu acreditare AACSB

Colegiul de Afaceri Silberman este acreditat de AACSB International - autoritatea preeminentă de acreditare din lume pentru școlile colegiale de afaceri. Mai puțin de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume primesc acreditare AACSB.

Silberman este un important furnizor de educație de înaltă calitate, inovatoare în conducerea afacerilor, prin cercetarea aplicată și prin activitățile profesionale ale facultății și acum cu o acoperire extinsă pentru studenții din întreaga lume prin intermediul programelor de studii de afaceri online.


Excelente Business School Ranking

Suntem mândri să spunem că Silberman este o școală de afaceri de top ca fiind evaluată independent de aceste surse reputate:

 • Revizuirea de la Princeton clasifică Colegiul Silberman ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din țară.

 • Știri din SUA

 • Ratele de educație universitară Colegiul Silberman ca o "Școală de Afaceri Excelente"

 • Start-Class ratează Silberman ca a doua doar la Rutgers Business School din New Jersey.

 • Institutul de Inovare și Antreprenoriat al Institutului Rothman de la Silberman a onorat Premiul "Inovație în Antreprenoriat" de către Fundația Deshpande

 • Tax Talent, Inc ratele Silberman unul dintre Top 10 Master în contabilitate Programul MAcc de către

 • Contabilitate Studii de evaluare ratele Silberman unul dintre Top 10 cel mai bun program de contabilitate în New Jersey


Conducerea durabilității corporative globale și a responsabilității sociale prin parteneriatul ONU

Începând cu anul 2009, Silberman a fost un participant avansat al semnatarului în cadrul Principiilor Națiunilor Unite pentru o educație responsabilă în management (PRME) - o rețea globală de școli de afaceri dedicată conducerii transformării educației în managementul afacerilor, cercetării și leadership-ului prin dezvoltarea de curriculum încorporează durabilitatea și responsabilitatea socială. În fiecare an raportăm progresele noastre.


Programul de masterat online de masterat

Silberman's Master Online în Digital Marketing deschide acum oportunități pentru studenți la nivel național și global pentru a câștiga un grad de la Universitatea Fairleigh Dickinson.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Madison

  Florham Campus 285 Madison Avenue, 07940, Madison

 • Teaneck

  Metropolitan Campus 1000 River Road, 07666, Teaneck

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări