Keystone logo
© The University of Fredericton
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Introducere

Ca un lider inovator în domeniul educației la nivel mondial, Fairleigh Dickinson University caută noi modalități de a oferi oportunități unice de învățare pentru studenți din întreaga lume. Cel mai nou campus al Universității a deschis în 2007, în Vancouver, British Columbia. Situat în vestul Canadei lângă granița cu SUA, Vancouver este una dintre cele mai pitorești orașe, cosmopolit și multicultural din lume.

Vancouver Campus oferă studenților una dintre puținele posibilități de a câștiga un grad colegiu american în timp ce studia în Canada. Toate programele de studii oferite la Campus din Vancouver au fost autorizate de către British Columbia Ministerul Educației avansate. Fairleigh Dickinson University - Vancouver întâmpină studenții din întreaga lume pentru a crea un mediu de învățare cultural divers. Vancouver oferă resurse pentru studenții care au nevoie de sprijin suplimentar pentru dezvoltarea abilităților lor în limba engleză, înainte de începerea studiilor universitare.

De ce Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University este un centru de excelență academică, dedicat pregătirii cetățenilor lumii prin intermediul educației la nivel mondial. Universitatea se străduiește să ofere studenților cu înțelegerea multidisciplinare, interculturale și etice necesare pentru a participa, să conducă și să prospere pe piața mondială de idei, comerț și cultură.

Fondată în 1942, FDU este cea mai mare universitate privată din New Jersey, care deservesc aproape 12.000 de absolventi si studenti, inclusiv mai mult de 1.000 de studenți internaționali din întreaga lume. Universității două campusuri din SUA se află în nordul New Jersey, în apropiere de New York City. În plus față de Campus Vancouver, Universitatea deține și operează un campus în Wroxton, Anglia.

Vancouver Campus este operat prin Dickinson Universitatea Fairleigh din British Columbia Foundation, care este o entitate non-profit în British Columbia, Canada.

Acreditărilor și aprobări Universitatea este acreditată de către statele Comisiei Mijlociu privind învățământul superior și licențiat de către statul New Jersey a Comisiei privind învățământul superior. Silberman College of Business Administration FDU detine acreditare prestigioasa de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Multe dintre programe individuale de studii academice ale Universității sunt acreditate de către agențiile profesionale și educaționale adecvate.

Termenul "universitate" este utilizată sub acordul scris al British Columbia Ministerul Educației avansate eficiente 8 mai 2006, care au fost supuse unui proces de evaluare a calității și sa constatat că îndeplinesc criteriile stabilite de minister. Fairleigh Dickinson University este prima institutie non-canadian pentru a obține aprobarea în conformitate cu standardele stricte adoptate de British Columbia, în 2003.

Locații

  • Vancouver

    842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada, V6B 2P6, Vancouver

Întrebări