Keystone logo
Faith Bible College

Faith Bible College

Faith Bible College

Introducere

Misiunea Faith Bible College International este de a pregăti slujitori profesioniști, penticostali, care fac o diferență în îndeplinirea Marii Comisii a Domnului Iisus Hristos. (Matei 28:19, 20)

FBCI este o instituție cu un singur accent de învățare superioară, care instruiește bărbații și femeile în studii teologice în timp ce îi pregătește să fie pastori, evangheliști, misionari, educatori, lideri de închinare și multe altele. Aderându-ne la misiunea noastră, ne susținem studenții pentru a descoperi, dezvolta și îndeplini scopul lor în slujirea creștină. Prin cursuri inspirate, capele unse, mentorat individual și experiențe practice de slujire, elevii se vor matura în darurile lor. Mai mult, ne străduim să oferim studenților o cale spre binecuvântarea slujirii fără povara datoriei.

OBIECTIVE INSTITUȚIONALE

Misiunea și cultura noastră sunt îmbunătățite de următoarele valori de bază:

FBCI este o instituție unică, centrată pe elev, în învățământul superior biblic, care pregătește miniștri creștini profesioniști în comunicarea și îndeplinirea Marii Comisii.

FBCI este o comunitate care va sluji întregului student, abordând nevoile educaționale, biblice, spirituale și sociale într-un mediu multicultural.

Facultatea și personalul FBCI susțin studenții noștri pentru a descoperi, dezvolta și îndeplini scopul lor în slujirea creștină prin cursuri inspirate, capele unse, mentorat individual și practici practice de slujire.

FBCI se străduiește să ofere studenților o cale spre binecuvântarea slujirii fără povara datoriei.

FBCI este un mediu centrat pe Hristos, dedicat integrității instituționale.

FBCI va îmbrățișa creșterea populației și programelor studențești prin planificare și evaluare strategică continuă.

FBCI va oferi servicii profesionale onoratoare de Hristos în toate operațiunile colegiului.

Locații

  • Charleston

    Main Road,29, 04422, Charleston

    Întrebări