
Nivel Licenţă in
Licențiat în Arte Culinare și Antreprenoriat
FERRANDI Paris

Informatie cheie
Locația campusului
Paris, Franţa
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 14.500 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Acest program de excelență combină abilitățile manageriale și expertiza tehnică. Urmărirea acestui program vă va permite să vă urmați pasiunea oriunde în lume!
Obiective
- Definiți și înțelegeți conceptele de bază și instrumentele fundamentale ale managementului afacerilor.
- Utilizați aceste concepte și instrumente pentru a elabora un plan de afaceri coerent și responsabil din punct de vedere social.
- Stăpânește bazele și tehnicile culinare.
- Mobilizați toate tehnicile pentru a oferi noi creații culinare.
- Aflați cum să lucrați în echipă cu respect și eficiență, indiferent de rol, adaptându-vă postura managerială.
- Adaptarea, analizarea si corectarea comportamentului operational si relational in functie de situatie.
- Stăpânește codurile profesiei pentru a te putea elibera de ele.
- Înțelegeți-vă locul și responsabilitățile ca profesionist, în special din punctul de vedere al dezvoltării durabile a afacerii.
Admitere
Curriculum
Anul 1
- Fundamentele culinare
- Management Administrativ si Contabil
- Management și managementul stresului
- Marketing
- Engleză
Anul 2
- Fundamentele culinare și creativitatea
- Somelier
- Finanţa
- antreprenoriat
- Lege
- Management și HR
- Marketing
- Engleză
Anul 3
- Finanțări antreprenoriale
- Management și leadership
- Marketing și inovare
- Antreprenoriat și afaceri
- Joc de afaceri
- CSR (responsabilitate socială corporativă)
- Dezvoltarea unui plan de afaceri complet cu implementare reală în restaurantul nostru de aplicații
Metode de învățare
- Sprijin în găsirea de stagii (centrul de carieră)
- Cursuri teoretice și lucrări practice
- Demonstrații și intervenții profesionale
- Chestionare, jocuri de rol, provocări, proiecte de grup, cercetare personală
- Situație profesională la nivelul platformelor educaționale, studii de caz
- Crearea unui plan de afaceri
Frecvență
Stagii obligatorii în Franța și în străinătate (3 până la 4 luni în anul 1 și 5 până la 6 luni în anii 2 și 3)
Rezultatul programului
- Titularul diplomei poate accesa diferite posturi intr-un restaurant: bucatar, patiser, manager restaurant, sau in buticuri/retele (manager productie, director vanzari, director franciza)...
- Acesta poate lucra ca operator restaurator sau poate exercita următoarele profesii: manager de proiect în dezvoltare hotelieră/restaurante/industria agroalimentară, consultant culinar, bucătar acasă, Organizator de evenimente.
- După câțiva ani de experiență, el sau ea își poate asuma responsabilitatea pentru una sau mai multe unități și, de asemenea, poate integra conducerea generală a unui grup.
Taxa de școlarizare a programului
Oportunități de carieră
Urmează-ți studiile cu un Master la FERRANDI Paris
Master of Science in Hospitality Management de FERRANDI Paris
Această pregătire de nivel înalt se adresează studenților care doresc să exercite poziții cheie în sectorul ospitalității, cum ar fi manager de venituri, director de cazare, director de operațiuni și, pe termen mediu, funcții de conducere generală în cadrul unor grupuri internaționale sau structuri independente, în Franța sau la nivel internațional.