Keystone logo
Ferrum College

Ferrum College

Ferrum College

Introducere

Fondat în 1913, Ferrum College este un colegiu privat de arte liberale legat de Biserica Metodistă Unită, care oferă arte liberale și programe profesionale precum afaceri, conducere recreativă, teatru muzical, agricultură, științe ale mediului, educație a profesorilor și justiție penală. Înconjurat de Munții Blue Ridge, numeroase lacuri, râuri și parcuri de stat, Ferrum College oferă o experiență educațională remarcabilă într-un cadru de o frumusețe naturală bogată.

La Ferrum College , educația fiecărui student este afectată de lumea naturală. Ferrum are unul dintre cele mai vechi programe de știință a mediului din țară și oferă oportunități de stagiu și cercetare în toate domeniile. Programul Boone Honours promovează explorarea problemelor intelectuale, sociale și etice. Ferrum College este singurul colegiu privat din Virginia cu un program academic în științe agricole. Institutul și Muzeul Blue Ridge al Colegiului este un depozit statistic pentru Virginia Folclor și oferă o legătură importantă cu istoria și cultura regiunii Blue Ridge din Appalachia. Studenții Ferrum sunt cunoscuți pentru angajamentul lor față de serviciu și acțiunea comunității, așa cum este exprimat în deviza colegiului, „Nu ești, ci alții”.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Ferrum

    John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road, 24088, Ferrum

Întrebări