Keystone logo
Final International University in Cyprus

Final International University in Cyprus

Final International University in Cyprus

Introducere

Istorie

Final International University (FIU) a fost fondată în 2015 în districtul Kyrenia din nordul Ciprului ca parteneriat între instituțiile de educație finală, un brand educațional de prim rang în Turcia și grupul DMG-Akgünler, un operator de frunte în sectorul turismului din nordul Ciprului.

Instituții de învățământ final

Final oferă servicii educaționale de peste 40 de ani. Cu cele 415 instituții de învățământ, a crescut elevi la fiecare nivel de la grădiniță la liceu. Până acum, peste patru milioane de tineri și-au îndeplinit visele prin educație la instituțiile finale. Final are 12 mii de profesori și este, de asemenea, unul dintre cei mai activi editori de cărți și reviste din Turcia. Odată cu înființarea Universității Internaționale Finale în 2015, Final și-a făcut intrarea în sectorul învățământului superior.

Grupul DMG-Akgünler

Între timp, grupul DMG-Akgünler și-a început activitățile în 1978 sub denumirea de Akgünler Tourism. De atunci, a continuat să investească în cazare, transport, marketing turistic și servicii de marfă, devenind unul dintre operatorii de top din sector. A investit în multe unități de turism, în special Acapulco, unul dintre cele mai importante hoteluri din nordul Ciprului. Este, de asemenea, organizația principală de pe insulă pentru organizarea de tururi și transportul aerian și maritim.

Credem că acest parteneriat puternic între instituțiile de educație finală, cel mai important brand educațional din Turcia și DMG-Akgünler, compania remarcabilă din sectorul turistic al Ciprului de Nord, va obține, de asemenea, un mare succes în domeniul învățământului superior.

Misiune

Misiunea noastră este de a-i educa pe studenții noștri să fie creativi, deschisi la minte și adaptabili. Programele noastre dezvoltă expertiză în materie, împreună cu abilități excelente de comunicare și măiestrie tehnologică, pregătindu-i pe studenții noștri să devină atât lideri de echipă puternici, cât și jucători de echipă puternici. În angajamentul nostru cu comunitatea și cu partenerii noștri, oferim experiențe din viața reală și abilități practice care transformă succesul academic în oportunități de carieră.

Viziune

FIU își propune să stabilească o reputație remarcabilă pentru realizările în cercetarea internațională și pentru absolvirea studenților calificați și cunoscuți, care vor fi experți și inovatori în domeniile lor de carieră alese. FIU va avea perspective globale și se va angaja să ofere un flux de cunoștințe și expertiză în comunitatea locală și internațională.

De ce FIU?

La FIU, oferim:

 • Educație de calitate la un cost accesibil.
 • O educație care este centrată pe carieră și orientată spre competențe de la început și include programe intensive de stagiu și pregătire a muncii.
 • Un mediu de învățare multicultural adaptat pentru a le permite studenților să împărtășească experiențe și prietenii cu colegi din toată lumea.
 • Un mediu sigur, sigur și ospitalier pentru studiu într-una dintre cele mai frumoase părți ale regiunii est-mediteraneene.
 • Un mediu centrat pe student, cu standarde ridicate de îngrijire și atenție și cu un raport scăzut personal-elev.
 • Oportunități de a obține calificări internaționale suplimentare și de a participa la programe de schimb.

Locații

 • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Toroslar Caddesi 6, Girne, 99320, Turkish Republic of Northern Cyprus

  Întrebări