Keystone logo
Florida Agricultural and Mechanical University Licențiat în științe alimentare
Florida Agricultural and Mechanical University

Licențiat în științe alimentare

Tallahassee, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Știința alimentelor atinge viața fiecărei persoane pentru că produsele alimentare sunt esențiale pentru viață. Oamenii de știință alimentară aplică științe precum biologia, chimia, fizica, biotehnologia, microbiologia, ingineria și matematica în alimente pentru a se asigura că alimentele consumate sunt sigure și factori precum gustul, valoarea nutrițională și perioada de valabilitate sunt îmbunătățite.

Știința alimentelor stă la baza procesării alimentelor, care este cea mai mare industrie din Statele Unite, care angajează peste 2 milioane de oameni și cu o prezență în fiecare stat și care oferă o mare varietate de oportunități de angajare. Oamenii de știință alimentară pot găsi un loc de muncă în numeroase industrii alimentare și conexe, precum și în agenții guvernamentale locale, de stat și federale, precum și în instituții de învățământ și cercetare. Absolvenții programului FAMU Science Science sunt pregătiți să profite din plin de numeroasele oportunități de angajare disponibile în acest domeniu. De asemenea, aceștia sunt capabili să progreseze până la programe de absolvire în alimentație, agricultură și științele vieții. De asemenea, pot utiliza acest grad pentru a trece la grade profesionale, cum ar fi medicină, stomatologie, drept și medicină veterinară.

Fiind o instituție de acordare a terenurilor din 1890, FAMU a fost întotdeauna o parte a educației alimentare și agricole. Programul Știința Alimentelor la FAMU continuă această tradiție și și-a plasat absolvenții în multe dintre marile companii alimentare din Statele Unite, precum și în școli absolvente și profesionale. Planul de studiu pentru știința alimentelor majore asigură instruirea studenților în principiile științifice care guvernează tehnicile și metodele utilizate în prepararea, procesarea, siguranța, depozitarea, evaluarea și utilizarea alimentelor, dar permite și alegerea și flexibilitatea, astfel încât studentul să poată urmărește alte domenii de interese academice. Toți studenții sunt expuși unei experiențe alimentare în afara campusului, ca parte a pregătirii lor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare