Keystone logo
Florida College

Florida College

Florida College

Introducere

Filozofia care stă la baza acestei educații este exprimată de fondatorii săi în această declarație din carta constitutivă: „Obiectul corporației și natura generală a scopurilor creației sale sunt după cum urmează: Înființarea și menținerea unui colegiu în care artele, științele și vor fi predate limbi și, de asemenea, pentru a oferi ocazia tinerilor și tinerelor femei să studieze Biblia ca voință revelată a lui Dumnezeu omului și ca singură regulă suficientă de credință și practică, în timp ce sunt educați în artele liberale; . . . ”

Florida College este dedicat educației întregului om, ceea ce înseamnă că programul de studii este conceput pentru a oferi studenților o lățime de înțelegere despre lumea în care trăiesc, cunoștințe despre moștenirea lor naturală și competențele în gândire și trăire care sunt esențiale pentru a-și îndeplini responsabilitatea în societate.

Pregătirea tinerilor bărbați și a femeilor din punct de vedere intelectual și spiritual, astfel încât să se poată adapta la schimbări prin cunoștințele lor generale generale, abilitatea de a lucra cu ceilalți și abilitatea de a înțelege, raționa și comunica este funcția de bază a unui colegiu de arte liberale. Pregătirea pentru locuri de muncă tehnice specifice în afaceri și industrie este o sarcină prea specializată pentru a fi realizată de un colegiu de arte liberale. În consecință, multe cunoștințe tehnice necesare trebuie lăsate acelor industrii care au nevoie de acestea. Competențele de bază pentru profesii și vocații și o înțelegere a comportamentului uman sunt în mod corespunzător funcția educației universitare.

Locații

  • Temple Terrace

    North Glen Arven Avenue,119, 33617, Temple Terrace

    Întrebări