Keystone logo
Fontbonne University

Fontbonne University

Introducere

La Fontbonne, misiunea noastră nu este doar să vă oferim o educație excelentă, ci și să vă ajutăm să vă dezvoltați abilitățile, încrederea și valorile pentru a pune aceste cunoștințe în acțiune. Îndrumat de instructori care sunt la fel de pasionați de predare, precum și despre subiectul lor, veți fi provocat să ajungeți mai sus prin cursuri riguroase care să construiască o comunicare eficientă, gândirea critică și munca în echipă.

Educația dvs. va fi construită pe o bază solidă pe care o numim Cultură și Binele Comun. Încorporând subiecte în istorie, justiție socială și diversitate, acest curriculum de bază vă va pregăti să vă adânciți în domeniul de studiu ales și, mai important, să serviți ca cetățean global în secolul 21.

Fontbonne a fost desemnată ca fiind o universitate regională de top din Midwest, precum și una dintre cele mai bune școli de valoare din Midwest, de către US News and World Report pentru 2021. Recunoscută ca Colegiu de Distincție, Fontbonne este acreditată de Comisia de învățare superioară .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Întrebări