Keystone logo
Fontbonne University - College of Arts and Sciences

Fontbonne University - College of Arts and Sciences

Fontbonne University - College of Arts and Sciences

Introducere

Universitatea Fontbonne își ia numele de la Maica Sf. Ioan Fontbonne, care, în 1808, după Revoluția Franceză, a întemeiat Congregația Surorilor Sf. Iosif (CSJ). Cu mai mult de un secol și jumătate înainte, în 1650, surorile Sf. Iosif au fost fondate în DePuy, Franța. În timpul Revoluției Franceze, surorile au fost forțate să se întoarcă la casele lor și comunitatea a fost dispersată. La aproximativ 28 de ani după refondare, șase surori ale Sfântului Iosif au venit în Statele Unite în 1836 și au stabilit rădăcini americane la Carondelet, o comunitate mică din sudul St. Louis, Missouri. Cinci ani mai târziu, în 1841, au deschis Academia Sf. Iosif pentru fete.

Surorile vor înființa în cele din urmă un colegiu care să ofere acces femeilor la învățământul superior - o nevoie la începutul secolului al XX-lea. Primele cursuri ale Colegiului Fontbonne au avut loc în 1923 la Carondelet din South St. Louis, iar apoi doi ani mai târziu, școala s-a mutat în actualul său campus Clayton.

Moștenirea CSJ de rezistență și stabilitate provine din valorile găsite în documentele originale ale comenzii și repetate în alte înregistrări de-a lungul secolelor următoare. Cel puțin opt valori pot fi identificate de-a lungul acestei lungi istorii CSJ: calitate, respect, diversitate, comunitate, justiție, slujire, credință și prezență catolică.

Universitatea Fontbonne a fost fondată pe tradiția slujirii și pe baza valorilor Congregației Sf. Iosif. Devotamentul față de tradiție continuă să mute Fontbonne înainte în viitor.

Locații

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Întrebări