Keystone logo
Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Introducere

Aruncă o privire mai atentă asupra viitorului tău

Universitatea Fontbonne's College of Education and Allied Health Professions, cunoscută la nivel local, regional și național pentru programe de calitate, oferă programe de studii și educație continuă pentru a vă ține la curent cu cele mai recente cercetări, informații și formare. Programele universitare și postuniversitare includ tulburări de comunicare și educație pentru surzi, educație și educație specială și științe ale familiei și ale consumatorilor.

Dacă intenționați să deveniți profesor, educator special, terapeut sau clinician, veți descoperi că Colegiul Educației și Profesiunile Sănătății Aliate oferă o abordare cuprinzătoare, interdisciplinară a educației într-un mediu de învățare captivant, provocator și de susținere. Facultatea și studenții lucrează împreună - o abilitate critică pentru o practică eficientă - și studenții au acces la oportunități critice de practică clinică și educațională.

Departamentul nostru de educație pentru surzi, înființat în 1963, are o lungă tradiție de a oferi tehnologie de vârf și resurse de învățare, combinând știința cu arta de a preda pentru a vă asigura că sunteți bine pregătiți înainte de a intra în sala de clasă.

Programele de licență și minore oferite prin intermediul colegiului subliniază un amestec de știință, cercetare și tehnologie completat de o practică pentru a oferi o educație completă, personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră. Centrul de Formare a Profesorilor și Terapeuților și Clinica Familiei Eardly pentru Vorbire, Limbaj și Auz ne extind capacitatea de a ajunge și de a servi comunitatea oferind în același timp experiență practică studenților noștri.

Locații

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Întrebări