Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Introducere

Ajunge la noi culmi cu o perspectivă globală

În economia de astăzi, interesul dvs. pentru afaceri are o acoperire globală, indiferent dacă vine cu dorința de a fi antreprenor sau de a urca pe scara corporativă. La Fontbonne, suntem aici pentru a vă asigura că sunteți pregătiți pentru succes, indiferent de direcția pe care o conduce cariera dumneavoastră. Colegiul Eckelkamp of Global Business and Professional Studies al Universității Fontbonne se mândrește cu mai mult de o duzină de opțiuni de diplomă diferite, inclusiv programe de licență și postuniversitare, împreună cu opțiuni de seară și online, care oferă studenților oportunități de creștere, învățare și succes - toate cu o viziune largă asupra lumii.

Înțelegem impactul pe care îl au afacerile asupra tuturor aspectelor societății globale, de la St. Louis până la Singapore. De aceea, menținem un accent internațional în toate programele și programele noastre de afaceri. De la profesori respectați la profesioniști care lucrează într-o varietate de discipline de afaceri, veți descoperi că facultatea noastră vă va recunoaște potențialul și va împinge spre succesul dvs. Și știu că fiecare student învață într-un mod unic, indiferent dacă este un student tradițional sau un adult care are o experiență extinsă în lumea reală.

Misiune

Succesul dvs. în clasă și în sala de ședințe este centrul principal al programului nostru. Curriculumul nostru flexibil și facultatea cu experiență din lumea reală foarte respectată vă permite să definiți acest succes în moduri care vă susțin aspirațiile de carieră.

Misiunea Colegiului Eckelkamp de afaceri globale și studii profesionale de la Universitatea Fontbonne este de a oferi programe de afaceri solide din punct de vedere academic, care să răspundă nevoilor de afaceri actuale și viitoare. Colegiul se străduiește să creeze un mediu de susținere oferind o atenție individualizată unei populații diverse de studenți.

În concordanță cu obiectivele de învățare pe tot parcursul vieții ale Universității Fontbonne, programele noastre sunt concepute pentru a asigura fiecărui student absolvent capacitatea de a gândi critic, de a acționa etic și de a-și asuma responsabilitatea ca cetățeni și lideri. Colegiul lucrează, de asemenea, pentru a oferi studenților fapte, teorii și abilități practice, permițându-le să ocupe funcții manageriale și administrative responsabile în afaceri generale, industrie și organizații non-profit.

Viziune

Viziunea Colegiului Eckelkamp de afaceri globale și studii profesionale este să fie recunoscută pentru educarea gânditorilor articulari, analitici, însărcinați să caute soluții etice și responsabile social pentru a servi o lume dinamică a afacerilor în nevoie.

Locații

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Întrebări