Keystone logo
Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences

Introducere

Fontys este una dintre cele mai mari universități de științe aplicate din Olanda și oferă o varietate de programe de burlaci și masterat în limba engleză. Avem cel mai mare număr de studenți internaționali decât orice altă universitate din Olanda, cu studenți de peste 80 de naționalități din întreaga lume.

În ciuda numărului mare de studenți, educația la Fontys este organizată la scară mică. La Fontys, internaționalizarea este o chestiune esențială. Oferim cursuri de limbă engleză studenților străini care doresc să urmeze programe complete de curs și / sau studenți străini care ne vizitează ca studenți de schimb. Calitatea este caracteristica cheie a viziunii Fontys. Ne străduim să obținem un nivel de calitate care să se potrivească cu cel al oricărei instituții de învățământ superior în contextul european.

Fontys acordă o atenție specială parametrilor necesari pentru asigurarea unei bune desfășurări a studiilor, cum ar fi supravegherea carierei de studiu, coaching-ul și un sistem "buddy", calendare de educație și examinare, feedback privind evaluările și alocările, înregistrarea progresului studiului, din cadrele didactice.

Ne străduim să fim o instituție de învățământ care „inspiră creșterea prin sprijin și provocări”. Acest lucru este, de asemenea, ceva pe care îl veți observa în Fontys, adică în programele de curs, în personalul didactic, în supravegherea personală pe care o veți primi și în facilitățile disponibile. La Fontys, veți învăța împreună cu alții și vă vom oferi o supraveghere intensivă pe tot parcursul acestui proces.

Cine suntem noi

Fontys oferă educație și cercetare. Ca o universitate largă, suntem cel mai mare institut de cunoaștere publică din sudul Olandei. Fontys dorește să fie un motor de inovare prin conectarea educației și cercetării sale la procesele de inovare din interiorul și din afara regiunilor. Fontys are un impact mare datorită educației și cercetării sale în aproape toate sectoarele societății. Datorită reprezentării noastre în poziții cheie în aproape fiecare domeniu, toți cei care trăiesc și muncesc în Olanda de Sud intră în contact cu Fontys, fie direct, fie indirect. Educăm grupuri mari de tineri talentați într-o mare varietate de profesii. După antrenament, le întâlnim ca colegi, ca antrenori de stagiu, ca parteneri în cooperare și / sau cercetare sau ca profesioniști care doresc să-și îmbogățească sau să-și aprofundeze cunoștințele.

Organizația noastră este în bună ordine. Studenții și angajații sunt mulțumiți și ne oferă „șapte minus”, respectiv „șapte plus”. Fontys este sănătos din punct de vedere financiar și calitatea educației noastre este, de asemenea, în bună ordine. Calitățile de bază pe care le cerem de la noi înșine sunt ancorate în mod durabil în controlul și ciclurile de evaluare însoțitoare. Ne considerăm un partener de cunoaștere și inovare al regiunilor și domeniilor profesionale.

Viziune educațională

Evoluțiile tehnologice, societale și economice influențează și schimbă lumea din jurul nostru, acum și în viitor. Fontys aduce o contribuție importantă la aceste schimbări necesare, satisfăcând mai mult decât nevoile elevului și ale lumii viitorului. Semnificația noastră se află, de asemenea, în efectul nostru asupra implementării schimbărilor în societate - regionale, naționale și internaționale. Valoarea noastră adăugată constă în rolul nostru proactiv - în conceperea și dezvoltarea unei societăți durabile și echitabile.

Oferim această valoare adăugată prin corelarea dezvoltării talentelor cu schimbarea în sectoarele societale și domeniile de activitate. Funcția noastră de institut deschis de cunoaștere este de a furniza forma prin legarea educației și cercetării de problemele actuale ale societății. Acesta este modul în care contribuim la inovarea în domeniul muncii, al contextului profesional și al sectoarelor sociale. Formăm agendele regionale, naționale și internaționale în cooperare cu partenerii noștri sociali. Suntem proactivi și orientați spre viitor, astfel încât să putem avea impactul necesar asupra societății, astăzi și în viitor.

Oferim această valoare adăugată investind în talente. Pentru noi, talentul este o aptitudine sau o caracteristică personală care vă permite să contribuiți la societate. Talentul permite oamenilor să-și folosească forțele. Fontys este disponibil pentru oricine dorește să-și descopere și să-și dezvolte talentele la nivel profesional superior și oricine dorește să-și continue dezvoltarea profesională. Oferim spațiu pentru toate mediile culturale și sociale.

Ambitia noastra

Miezul misiunii pe care ni-l acordăm și promisiunea că acest lucru presupune studenților, domeniului profesional și societății constă în două elemente:

 1. Oferim studenților perspectiva de a-și putea descoperi propriile talente și de a deveni profesioniști gata de a începe să accepte responsabilitatea socială, să contribuie la inovațiile din domeniul lor profesional și să continue să se dezvolte optim în felul lor.
 2. Lucrăm la inovațiile din domeniul profesional pe teme relevante pentru regiuni. Aici, lucrăm împreună cu guvernul, institutele și firmele pentru cercetare și dezvoltare pentru inovare în regiune și investim în ecosistemul în care studenții și angajații pot (să continue) să se profesionalizeze.

Fontys are o misiune socială clară: oferind educație vocațională de înaltă calitate, inspiratoare, provocatoare și de înaltă calitate, și realizarea unor cercetări practice, de o importanță pentru societate. Educația și cercetarea sunt adecvate pentru întrebările actuale și viitoare, precum și pentru nevoile studenților, domeniului profesional și societății (regionale). Dorim să formulăm, să acordăm prioritate, să cercetăm și, dacă este posibil, să rezolvăm problemele viitorului împreună cu partenerii noștri.

Misiunea noastră

Calitatea este elementul cheie

Fontys își propune să fie o instituție de învățământ care „inspiră creșterea prin sprijin și provocări” și să fie o organizație educațională la care elevii să poată crește și să învețe să gândească mai lateral, adică să „gândească mai mare”. Fontys își propune să atingă aceste obiective prin furnizarea de sprijin și provocări studenților, personalului și tuturor părților interesate relevante.

Obiectivul principal este de a promova o mentalitate la nivel de organizație, care va duce la o atenție continuă pentru îmbunătățirea calității în ceea ce privește educația, conținutul și procesele. Fontys se concentrează asupra programelor de licență și masterat finanțate de guvernul olandez. Educația este bine organizată și asigurată în medii profesionale de învățământ. Fontys se străduiește să obțină o înaltă calitate, încorporând activitățile sale în mod solid în societate, asigurând în același timp o poziție de lider ca instituție de cunoaștere atât la nivel național, cât și în mediul său regional.

Calitatea este caracteristica cheie a viziunii Fontys. Fontys se străduiește să obțină un nivel de calitate care să se potrivească cu cel al oricărei instituții de învățământ superior în contextul european.

Locații

 • Eindhoven

  Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven Postbus 347, 5600 AH, , Eindhoven

 • Tilburg

  Bs. Zwijsenstraat 11, , Tilburg

  • Venlo

   Tegelseweg 255, 5912 BG Venlo, Venlo

  Întrebări