Keystone logo
Full Sail University Licențiat în arte plastice în scrierea creativă
Full Sail University

Licențiat în arte plastice în scrierea creativă

Winter Park, Statele Unite ale Americii

80 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jun 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Spunând povești, suntem capabili să explorăm cele mai îndepărtate experiențe - fie că este vorba de propria noastră experiență sau de cea a altcuiva. Și, în acest fel, poveștile au și ele puterea de a modela lumea.

Diploma de licență în arte plastice de la Full Sail în Creative Writing vă permite să exercitați această putere într-un mod care este în același timp semnificativ și inteligent. Veți învăța cum să spuneți o poveste pe diferite platforme media, încorporând elemente vizuale și explorând o varietate de genuri. Veți examina diferite moduri de publicare și distribuție și vă veți perfecționa talentul prin intermediul unor cursuri de portofoliu și ateliere de lucru între colegi.

Obiectiv

Obiectivul programului de licență Creative Writing for Entertainment Bachelor of Fine Arts este de a vă oferi o cunoaștere concentrată și o înțelegere clară a poveștilor vizuale, a structurilor narative, a genurilor literare, a termenilor și metodelor de livrare multimedia, a creației și dezvoltării personajelor, a scrierii de scenarii și a scenariilor, a analizei, criticii și editării scenariilor pentru o varietate de nișe și metode de distribuție în industriile de divertisment și media. Acest program este conceput pentru a vă dota cu abilități editoriale, pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a crea povești și elemente de scriere convingătoare și pentru a vă permite să urmați o carieră în domeniul scrierii creative. De asemenea, programul de licență Creative Writing for Entertainment Bachelor of Fine Arts va consolida și mai mult abilitățile de conducere, de gestionare a proiectelor și de cercetare necesare pentru dezvoltarea și executarea proiectelor de scriere creativă. Finalizarea programului vă va permite să profitați pe deplin de cererea ridicată de astăzi pentru scriitori creativi și să vă pregătiți pentru poziții de intrare ca scriitori în industriile de divertisment și media.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări