Keystone logo
Full Sail University Licențiat în Științe Art
Full Sail University

Licențiat în Științe Art

Winter Park, Statele Unite ale Americii

80 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jun 2024

USD 94.000 *

Învățământ la Distanță, În campus

* per campus de oră de credit; 475 USD pe oră de credit online

Introducere


Full Sail University

131567_39129_lg-game-art-bachelor-1.jpg

Ca artist, ați înțeles că și cele mai mici detalii contribuie la experiența bogată a utilizatorului. Este o perspectivă unică care îți colorează viziunea despre lume și se extinde la spații imaginate, personaje și scenarii.

În programul Full Sail's Game Art , veți învăța să creați conținut 3D pentru a se potrivi oricărui joc - indiferent de dispoziție, gen sau platformă.

Evidențierea cursului

 • Animația jocului - Elevii învață tehnici pentru a digitaliza mișcarea, a edita secvențe și a dezvolta o înțelegere a mișcării simulate.
 • Motion Capture - Studenții au prima lor oportunitate de a produce secvențe animate pentru joc, dezvoltând o înțelegere a animației, așa cum se aplică în industria jocurilor.
 • Asamblare și iluminare a nivelului - Acest curs continuă să extindă înțelegerea elevilor cu privire la cerințele jocului, cu accent pe construirea unui nivel jucabil.

Bursa Minds Creative

Participanții eligibili pot primi până la 25.000 de dolari pentru școlarizarea programelor de diplomă din campusul Full Sail University .

Bursa Momentum

Studenții online calificați pot primi până la 20.000 de dolari cu bursa Momentum. Ajutorul financiar este disponibil celor care se califică.

Admitere

Înainte de a aplica

Primul pas este să vorbiți cu un reprezentant de admitere despre planurile dvs., ce program aveți în vedere și când doriți să începeți școala.

Iată câteva moduri în care procesul de admitere a Full Sail University este diferit:

 • Nu există termene tradiționale pentru aplicații: clasele încep lunar pentru majoritatea programelor, astfel încât să puteți aplica oricând și să începeți la data care funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Proiectarea programului și comanda cursului: nu este necesar să vă înscrieți la clase specifice în fiecare semestru - toate programele noastre au un proiect de program predeterminat și o ordine de curs.
 • Accelerare: programele de licență Full Sail sunt luate pe un program accelerat și pot fi finalizate în cel puțin 20 de luni.

Cum să aplicați

Dacă ați vorbit cu un reprezentant de admitere și ați completat interviul și sunteți gata să începeți procesul de depunere a cererii, există mai multe elemente care va trebui să aveți gata:

 • Identificare foto eliberată de guvern, cum ar fi permis de conducere, pașaport sau carte de identitate emise de stat.
 • Verificarea competenței în limba engleză dacă limba engleză nu este limba dvs. primară (toată documentația necesară care nu este în engleză trebuie să fie însoțită de o traducere certificată în engleză).

După ce aveți aceste elemente, sunteți gata să începeți aplicația online. Completarea cererii dvs. va dura 30-45 de minute și vă puteți salva cererea dacă nu aveți timp sau aveți nevoie să adunați informații suplimentare.

După ce ai aplicat

 • Dacă nu ați finalizat deja interviul de admitere, acesta va fi următorul pas. Un reprezentant de admitere va contacta pentru a programa un interviu la un moment convenabil pentru tine.
 • Dacă ați finalizat interviul, ghidul dvs. de înscriere va contacta pentru a finaliza cererea și pentru a aduna informații suplimentare.

De asemenea, veți primi un e-mail care vă oferă acces la Portalul nostru de lansare, unde veți putea trimite documentație și veți finaliza pașii finali pentru înscriere.

Cerințe suplimentare pentru studenții online și diplome specifice

Animația pe computer și arta jocului

Solicitanții trebuie să posede abilități artistice. Sunt recomandate clase tradiționale de artă vizuală și o bază pentru schițare, sculptură și pictură înainte de a intra în program.

Opțiuni de înscriere pentru gradele de campus

Program de 20 de luni

Programele noastre de grad accelerat vă permit să absolviți mai repede decât la o universitate tradițională de patru ani. Sunt concepute pentru a vă ajuta să experimentați un program tipic pentru industria divertismentului și să vă pună gradul de lucru mai repede. Aceste programe de 20 de luni includ de obicei două clase pe lună, plus un modul de carieră, însumând aproximativ 35 de ore pe săptămână de clase.

Program de 29 de luni

Aceste piese de grad împărtășesc întregul curriculum al programelor noastre de 20 de luni. Și deși sunt încă într-un ritm accelerat în comparație cu universitățile tradiționale de patru ani, nouă luni suplimentare de studiu își pot permite studenților:

 • Mai multe opțiuni de finanțare, inclusiv un an universitar suplimentar de ajutor financiar federal pentru cei care sunt eligibili.
 • Un cost mediu de scolarizare pe semestru mai scăzut din cauza celor nouă luni suplimentare (deși școlile totale nu se modifică).
 • O sarcină mai mică de curs pe lună cu aproximativ 17,5 ore pe săptămână de cursuri.
 • Mai multă flexibilitate a programului personal și posibilitatea de a lucra în afara școlii.

Înscriere flexibilă

Opțiunile flexibile de înscriere permit studenților să urmeze până la patru cursuri online la începutul programului și să continue restul educației în campus. Acesta include același curriculum ca programele de 20 de luni și 29 de luni, dar cu câteva avantaje:

 • Economii la cheltuieli de locuit și locuințe în primele patru luni de educație.
 • Mai mult timp pentru securizarea locuințelor și solidificarea planurilor de relocare.
 • Un început de salt în educația dvs. cu capacitatea de a începe școala mai devreme.

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări