Keystone logo
Full Sail University Licențiat în științe în comunicații media
Full Sail University

Licențiat în științe în comunicații media

Winter Park, Statele Unite ale Americii

80 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jun 2024

USD 73.000 *

Învățământ la Distanță, În campus

* Predare online - 64.000 USD

Introducere

Deși lumea profesională a comunicațiilor media este vastă și în continuă evoluție, cei care o locuiesc sunt conectați prin capacitatea de a transforma un mesaj în ceva care rezonează și inspiră.

Programul de licență în științe în comunicare media este conceput pentru a oferi o înțelegere aprofundată a abilităților necesare pentru a reuși în industriile media dinamice de astăzi. Pe parcursul curriculum-ului bazat pe proiecte, veți explora subiecte, de la producția video digitală și audio până la antreprenoriat și strategii de marketing. De asemenea, veți perfecționa abilități standard din industrie, cum ar fi povestirea, metodologia de cercetare și capacitatea de a articula concepte abstracte.

Evidențierea cursului

  • Instrumente media noi - Studenții vor explora o varietate de medii utilizate în medii digitale și online pentru a realiza proiecte de curs și pentru a-și înțelege instrumentele noi media, inclusiv imagini, text și streaming video și audio.
  • Marketing integrat - În acest curs, studenții vor examina integrarea canalelor de marketing și a relațiilor publice utilizând media digitală pentru a dezvolta strategii și campanii creative.
  • Noi formate media - În acest curs, studenții se vor rupe de convențiile modurilor tradiționale de povestire vizuală pentru a explora metodele de creare a formelor scurte, bazate pe web, interactive și digitale.

131571_39123_lg-media-communications-bachelor.jpg

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări