Keystone logo
Full Sail University Licențiat în științe informatice
Full Sail University

Licențiat în științe informatice

Winter Park, Statele Unite ale Americii

80 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jun 2024

USD 94.000 *

Învățământ la Distanță, În campus

* Predare online - 65.500 USD

Introducere

În programul de licență în informatică al Full Sail, veți explora diferitele moduri în care oamenii interacționează cu tehnologia pentru a obține o înțelegere practică a modului în care software-ul ne afectează viața de zi cu zi. Veți construi fundații în proiectarea, dezvoltarea și implementarea de soluții bazate pe software pentru afaceri, divertisment și piețe de consum. Cursurile de proiecte și portofoliu integrate pe tot parcursul programului vă oferă oportunități de învățare relevante, iar modulele de dezvoltare a carierei vă ajută să vă dezvoltați abilități profesionale pe parcurs.

Evidențierea cursului

  • Inginerie software - Studenții vor lucra într-o soluție software pre-construită în care vor găsi și remedia diverse tipuri de bug-uri software, vor adăuga caracteristici noi software-ului și vor urmări modificările făcute utilizând instrumente de control al versiunilor.
  • Organizarea și arhitectura computerelor - Elevii vor învăța cum să utilizeze instrumente hardware și software pentru analiza și sinteza sistemului digital.
  • Integrare software - Elevii vor utiliza diverse instrumente și metodologii pentru a-și testa aplicațiile software, inclusiv analiza statică și dinamică.

Team work, work colleagues, working together

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări