Licență în Comerț (Management Culinar)/Licență în Comerț (Management Culinar) (Lectură)
George Brown College
Informatie cheie
Locația campusului
Toronto, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
5 - 8 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 21.905 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
May 2024
* şcolarizare domestică | 18.190 USD pentru școlarizare internațională. Toate taxele pot fi modificate, fără notificare
Introducere
Angajamentul nostru de a fi una dintre cele mai bune școli culinare din Canada a inspirat lansarea singurei diplome de licență de patru ani în management culinar din Canada. Dezvoltați cunoștințele și tehnicile necesare pentru a reuși ca bucătar, manager culinar sau antreprenor în programul nostru de licență în management culinar. Printr-un amestec de educație teoretică și practică, studenții vor dobândi abilitățile și cunoștințele pentru a realiza o carieră de succes în industria culinară și alimentară de astăzi. Suntem ancorați în inima industriei culinare canadiane, cu acoperire și influență la nivel mondial.
Licența cu onoruri în comerț (management culinar) răspunde cererii industriei prin pregătirea studenților cu aprofundarea și lărgimea cunoștințelor proporționale cu un nivel de onoare, diplomă de licență în comerț specializată în management culinar. Combinând comerț, culinar, studii alimentare și experiențe externe, acest program de studii pregătește absolvenții pentru posturi de bucătărie, management operațional, dezvoltare alimentară sau antreprenor. Prin cursurile noastre de management culinar, studenții vor dobândi o înțelegere a opt domenii cheie:
- Competență culinară
- Teoria culinară
- Contabilitate și finanțe
- Marketing si Comunicatii
- Resurse umane și managementul riscurilor
- Afaceri specializate
- Cercetare
- Cunoștințe generale (studii liberale)
Opțiunea de legătură
Puntea Pathway în programul de licență în comerț (management culinar) este special concepută pentru absolvenții programelor de diplomă în management culinar. Absolvenții acestor programe de diplomă pot fi eligibili pentru a intra în al treilea an al gradului după finalizarea cu succes a șase cursuri bridge.
Opțiunile dvs. de educație pe teren
Luați parte la un internship unic și robust. George Brown lucrează cu angajatori și parteneri din industrie pentru a identifica potențiale oportunități de experiență de muncă. Studenții sunt, de asemenea, încurajați cu tărie să urmeze oportunități de experiență de lucru în industrie auto-dirijată, despre care cred că le vor oferi experiențe de învățare pe care le apreciază și vor atinge rezultatele învățării programului. Această experiență de lucru valoroasă poate fi adăugată, la rândul său, CV-ului dumneavoastră.
Pe lângă experiența de lucru mai formală la locul de muncă, George Brown College se străduiește să ofere oportunități de învățare cu provocări și clienți din lumea reală.
Admitere
Burse și finanțare
Bursele pentru studenții internaționali de la George Brown College sunt, în general, premii în cadrul programului, bazate pe performanța academică a studenților (și pe alte criterii) la George Brown College după începerea programului academic.
Curriculum
Cursuri necesare
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Programat între semestrul 2 și 3 | |
| |
Semestrul 3 | Semestrul 4 |
|
|
Semestrul 5 | Semestrul 6 |
|
|
Programat între semestrul 6 și 7 | |
| |
Semestrul 7 | Semestrul 8 |
|
|
* curs de șapte săptămâni
Opțiunea de legătură
Semestrul 4 | Semestrul 5 | Semestrul 6 |
|
|
|
Programat între semestrul 6 și 7 | ||
| ||
Semestrul 7 | Semestrul 8 | |
|
|
Rezultatul programului
Absolventul demonstrează capacitatea de a:
- Distingeți și aplicați practicile curente din industrie și burse referitoare la contabilitate, marketing, servicii clienți, resurse umane, managementul lanțului de aprovizionare, sănătate și siguranță, costuri și prețuri, ospitalitate și managementul riscurilor.
- Identificați, evaluați și/sau aplicați diverse metode, abilități, instrumente și sisteme utilizate într-o varietate de discipline legate de practica și studiul culinar.
- Cercetați și analizați cerințele societale, de mediu, culturale, economice, culinare și/sau de piață la nivel local, regional și internațional.
- Colaborați eficient ca parte a unei echipe diverse de management culinar pentru a dezvolta strategii pentru realizarea obiectivelor organizaționale într-o varietate de medii de servicii alimentare.
- Bazându-se pe domenii de studiu și practică, dezvoltați și gestionați parteneriate strategice, servicii pentru clienți și relații.
- Planificați și executați tehnici fundamentale contemporane de gătit care reflectă cunoștințe avansate despre teoria și practica alimentară, nutriția și sistemele profesionale utilizate în industria culinară.
- Utilizați teorii și metodologii de management pentru a oferi recomandări pentru realizarea obiectivelor organizaționale specifice diferitelor tipuri de operațiuni culinare.
- Dezvoltați un nou produs alimentar, afacere și/sau eveniment, pentru a facilita realizarea pieței.
- Aplicați tehnici și teorii avansate de management pentru a sprijini operațiuni culinare la scară largă, cu mai multe unități.
- Monitorizați practicile în schimbare și evoluția cunoștințelor legate de managementul culinar pentru a selecta strategii de învățare pe tot parcursul vieții și de avansare profesională în domeniul de studiu.
- Examinați punctele forte, punctele slabe și limitările de cunoștințe personale pentru a dezvolta strategii care să promoveze creșterea și să construiască potențialul de leadership.
- Comunicați informații și concepte folosind abilități avansate verbale și scrise care reflectă normele disciplinare.
- Utilizați informații calitative și/sau cantitative pentru a dezvolta argumente convingătoare, pentru a formula judecăți solide și pentru a aplica concepte, principii și tehnici care informează sau îmbunătățesc diverse tipuri de operațiuni culinare.
Taxa de școlarizare a programului
Oportunități de carieră
Cariera ta
O lume de oportunități te așteaptă când vei absolvi. Finalizarea acestui program va demonstra nivelul dvs. de angajament față de bucătărie, diferențiandu-vă astfel de alți bucătari. Abilitățile culinare pe care le învățați la George Brown sunt solicitate de angajatori din Canada și din întreaga lume și veți avea pregătirea pentru a vă construi o carieră de succes acasă sau în întreaga lume.
În timp ce unii absolvenți își pot începe cariera într-o poziție de nivel de intrare, ei vor avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și accelera Pathways de carieră. În funcție de concentrarea absolventului și de nivelul de experiență, posibilele Pathways de carieră includ:
Zonele de angajare a serviciilor alimentare | Posibile căi de carieră |
Serviciu alimentar cu mai multe unități |
|
Unități și lanțuri de pensionare |
|
Ospitalitate și turism |
|
Contract de management al serviciilor alimentare |
|
Procesoare și brokeri de alimente |
|
Distribuitori |
|
Consultant de afaceri |
|
Antreprenoriat |
|
Opțiuni de studiu viitoare
Absolvenții acestui program vor fi pregătiți să-și continue studiile post-diplomă în programe de master în domeniile afacerilor, gastronomiei și studiilor de mediu.
Absolvenții pot fi, de asemenea, eligibili pentru intrarea directă în programele de artă culinară - patiserie italiană și franceză și programul de management al alimentației și al nutriției.
Vă rugăm să contactați coordonatorul programului pentru mai multe informații.