Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

Introducere

Să fie cunoscute.

Promisiunea noastra: La George Fox, fiecare student va fi cunoscut - personal, academic și spiritual.

Este speranța de fiecare elev aduce la experiența colegiu. Să fie cunoscut după nume. Trebuie înțeles, evaluate, încurajate și înălțate. La George Fox, să fie cunoscut înseamnă că profesorii și personalul se conectează cu studenții într-un mod autentic - personal, academic, spiritual - recunoscând faptul că noi toți vin la acest loc, cu medii diferite, experiențe de viață și vise pentru viitor. A se cunoaște înseamnă că elevii învață nu numai idei noi, ele au propriile lor. Pentru a fi cunoscute mijloace de a fi audiate.

Atunci când un student simte cum este să fie cunoscut în acest fel, ei devin inspirat. Și atunci se întâmplă o schimbare reală. Cunoașterea se mută de la minte la inimă. Cariere transforma in chemări. Credință se transformă în acțiune. Și de aceea vom începe cu o simplă promisiune, că fiecare student va fi cunoscut.

recunoscute la nivel național

George Fox este cunoscut la nivel național ca o universitate creștină standout, situându-se printre primele 10 în clasamentul Forbes Media de "Cel mai bun Religios Afiliate colegiile." Suntem clasificate de US News & World Report ca o universitate regională prim nivel, iar Forbes se clasează în mod constant ne printre primele colegii creștine din națiune.

Riguros academically

Studenții de la George Fox se bucură de un curriculum provocator care încurajează burse semnificative și de aplicare. studentilor si absolventilor in Scholars Program Richter, de exemplu, efectua cercetari originale cu mentori facultate - cercetarea probleme, cum ar fi un remediu pentru cancerul de san, investigarea diabetului la nivel celular, sau studiind traume si dezvoltarea cognitiva. Suntem una din doar 11 colegii, inclusiv Yale, Dartmouth, Cal Tech si Universitatea din Chicago, pentru a participa la acest program de prestigiu.

Centrarea pe student

Facultatea de administratorii și programe de proiectare, care pun elevii în primul rând, recunoscând faptul că fiecare elev are obiective și nevoi diferite. Din orientare academică personalizată la formarea spirituală în curs de desfășurare, mentorat facultate și carieră consiliere, întregul proces educațional la George Fox este organizat în jurul valorii de creștere și succesul elevilor noștri.

relational Proiectat

Ca o universitate centrată pe Hristos înrădăcinată în tradiția prieteni, George Fox este unic proiectat pentru a încuraja relații semnificative. Elevii știu profesorii lor de către primul lor nume, iar la rândul lor, profesorii sunt intenționate știind despre elevii lor pe baza principiului primul nume. La George Fox, noi credem că învățarea de transformare începe cu relații holistice, autentice - și de a face aceste tipuri de conexiuni cu prioritate este ceea ce ne diferentiaza.

oportunitate de bogat

George Fox oferă resursele unei universități naționale și accesibilitatea la oportunitățile pe care numai o universitate mai mică poate oferi. studentilor si absolventilor participa la schimbare a vieții experiențe, cum ar fi proiecte de cercetare-mentor facultate, stagii și programe de studii în străinătate. Opțiunile sunt diverse. Aici, un student se poate efectua într-o piesă de teatru, a concura în NCAA Divizia III echipa de sport, cântă într-un cor, și chiar să conducă un club studențesc. Dimensiunea noastră mai mică înseamnă oportunități mari.

credinta perfuzată

Credința pătrunde în fiecare aspect al experienței educaționale la George Fox. Facultate și administratori, care sunt toți creștinii practicanți, sunt dedicate integrării credinței și a învățării, și sunt pasionat de ai ajuta pe elevi să îndeplinească chemările lor profesionale. Elevii câștiga înțelegeri mai profunde ale lui Dumnezeu, în contextul unei comunități centrată pe Hristos sa concentrat pe dragostea pentru Dumnezeu și oameni și învățând cum credința se poate dezvolta persoane întregi care devin profesioniști restante.

serviciu Minded

George Fox ia în serios provocarea lui Isus Hristos să fie agenți de iubire și reconciliere în lume. Elevii să ia călătorii de serviciu sponsorizat de școală la diverse setări eco-culturale, cum ar fi Centrul de vis din Los Angeles, Nation Makah din Washington, sau Swaziland pentru a asista victimele SIDA. Anumite programe, cum ar fi ingineria, integrarea de servicii în curriculum. In fiecare toamna, universitatea se închide pentru campusul nostru anual slujesc zi și trimite mai mult de 2.000 de studenți, profesori și angajații să se ofere voluntari în comunitate.

La nivel global Angajate

De la înființarea sa, George Fox, și-a încurajat elevii săi să caute modalități de a face credința lor relevantă în lume. Angajamentul nostru de a de mobilizare, de studiu în străinătate și abordarea problemelor de justiție socială ale zilelor noastre a ajutat la crearea unui mediu de învățare care pune accentul pe sensibilizarea și implicarea la nivel mondial. George Fox este pe locul de US News & World Report, printre primele 60 din cele aproximativ 1.800 de colegii acreditate și universități din țară pentru procentul de elevi care studiază în străinătate. Absolvent și călătorii de servicii de licență continuă să abordeze preocupările complexe de justiție socială în Africa, India, Brazilia, Ucraina și România.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Întrebări