Keystone logo
Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Introducere

Despre Universitatea Georgetown din Qatar

Universitatea Georgetown din Qatar (GU-Q) este o locație suplimentară a Universității Georgetown, cu sediul în Education City din Doha. Universitatea oferă un program de licență de patru ani în domeniul afacerilor internaționale, care conduce la diploma de licență în științe în domeniul afacerilor externe (BSFS). Elevii au posibilitatea de a alege unul dintre cele patru majors și unul din cele trei certificate.

GU-Q oferă, de asemenea, o varietate de oportunități de educație executivă și profesională și servește ca locație de reședință pentru programul de gestionare a urgențelor și dezastrelor al Școlii Universitare din Georgetown.

Universitatea din Georgetown

Înființată în 1789, Universitatea Georgetown este alcătuită dintr-o comunitate vibrantă de studenți excepționali, facultate, absolvenți și profesioniști dedicați aplicațiilor de cercetare, bursă, credință și servicii în lumea reală.

Misiune

Universitatea Georgetown din Qatar (GU-Q) este dedicată îndeplinirii misiunii Universității Georgetown de a promova înțelegerea intelectuală, etică și spirituală prin intermediul discursului serios și susținut în rândul oamenilor de diferite credințe, culturi și credințe. Încorporând acest spirit al universității, campusul Georgetown Qatar se ocupă de educație, cercetare și servicii pentru a promova cunoștințele și pentru a oferi studenților și comunității o experiență educațională holistică care produce cetățeni globali angajați în slujirea omenirii. Demonstrăm valorile Universității din Georgetown; încearcă să se bazeze pe reputația mondială a Școlii de Externe a lui Edmund A. Walsh; și să lucrăm cu partenerul nostru, Fundația Qatar, în eforturile sale de a realiza Qatar National Vision 2030 și de a ajuta la dezvoltarea economiei cunoașterii din Qatar.

Viziune

Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca cea mai importantă instituție academică pentru afacerile internaționale din Orientul Mijlociu, demonstrând o excelență neîntreruptă în predarea, cercetarea și mobilizarea comunității.

De ce Qatar

Qatar, binecuvântat cu una dintre cele mai ridicate cifre din PIB pe cap de locuitor din lume, se află la intersecția dintre Est și Vest. O țară modernă, înfloritoare în inima Orientului Mijlociu, cu o viziune de dezvoltare ambițioasă, oferă un standard ridicat de viață, cu facilități excelente, infrastructură modernă și un amestec de cultura locală și cosmopolită. Qatar a devenit un hub pentru rețele și întâlniri regionale și globale în domeniul diplomației internaționale, al energiei, al finanțelor și al economiei, al mass-mediei și al sportului.

Cu aceasta provine o multitudine de evenimente culturale, intelectuale și artistice și locuri - inclusiv clădiri iconice precum Muzeul de Artă Islamică, proiectat de IM Pei. Țara oferă un mediu sigur și familial și este un loc minunat de a trăi, de a studia și de a lucra. Locația sa centrală îl face de asemenea locația ideală pentru explorarea destinațiilor asiatice, africane și europene. Zboruri directe leagă Doha de orașele din întreaga lume.

Acreditare

Universitatea Georgetown este acreditată de către Comisia de stat pentru învățământul superior din Orientul Mijlociu, o agenție instituțională de acreditare recunoscută de secretarul de educație al SUA și de Consiliul pentru acreditare în învățământul superior. Regiunea statelor mijlocii include Districtul Columbia, Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico și Insulele Virgine SUA.

Campusul Universității Georgetown din Qatar este o locație suplimentară pentru Universitatea din Washington, DC. Programele academice oferite în Qatar sunt acreditate de Comisia pentru Învățământul Superior din Statele Unite și sunt recunoscute de autoritățile locale din statul Qatar.

Universitatea a încheiat cu succes reevaluarea în primăvara anului 2012. Acest proces are loc la fiecare 10 ani și se aplică întregii universități.

Locații

  • Doha

    Education City | P.O. Box 23689, , Doha

Întrebări