Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Introducere

Ceea ce oferim:

Clasat în Cele mai bune 10 programe de afaceri din America, 2019; Cele mai bune colegii online, 2020; Cel mai bun colegiu online pentru valoare, 2018; Best Value Schools Georgia, 2019; Top 50 de programe MBA, 2018; Cel mai bun program de marketing, 2020; Licență de top în HR, 2018

O echipă de facultăți care sunt recunoscute în mod constant de către studenți și colegi ca fiind facultatea de predare de top din campus - angajarea, oferirea de consiliere de fond, și disponibile pentru a-și ajuta studenții.

Cele mai noi tehnologii inovatoare sunt integrate în programa noastră de învățământ și în sălile noastre de clasă. Sunt disponibile instrumente de învățare, cu accent pe utilizarea tehnologiei pentru a rezolva diferitele probleme de afaceri cu care se confruntă companiile astăzi.

Declarația de misiune

Misiunea College of Business and Computing este de a oferi diverselor sale populații studențe programe educaționale de nivel universitar și postuniversitar de calitate, care produc absolvenților cunoștințele și abilitățile pentru a-i ajuta să exceleze în carierele lor de afaceri, să continue studiile academice și să își îndeplinească potențialul personal. . Ne străduim să îmbunătățim experiența academică a studenților prin activități relevante de predare a facultăților, servicii comunitare, eforturi științifice aplicate relevante pentru regiunea sud-vest a Georgiei și activități profesionale. Acest angajament include respectarea următoarelor standarde:

  • Onestitate și integritate în interacțiuni și angajamente
  • Respectarea drepturilor, diferențelor și demnității celorlalți
  • Responsabilitatea pentru comportamentul personal

Locații

  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Întrebări