Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Introducere

GBS este un furnizor de învățământ superior care oferă o serie de cursuri relevante pentru sector în opt campusuri din Londra, Manchester, Birmingham, Leeds și nu numai.

Lucrând în parteneriat cu câțiva dintre cei mai importanți furnizori de învățământ superior din Marea Britanie, oferim programe profesionale, de licență și postuniversitare în finanțe, contabilitate, afaceri, turism, asistență medicală și multe altele.

Ne propunem să ajutăm studenții noștri să prospere pe piața competitivă a muncii de astăzi, oferind legături excelente cu angajatorii și un accent pe îndrumări academice și profesionale individuale, pe lângă cursurile noastre de specialitate.

Adoptăm o abordare incluzivă în recrutarea studenților, cu scopul de a extinde accesul la învățământul superior în rândul grupurilor subreprezentate în prezent în sector.

Suntem un institut aprobat în Registrul Oficiului pentru Studenți și am fost revizuiți și aprobati de Agenția de Asigurare a Calității.

Caracteristici Campus

În și în jurul campusului GBS Greenford

Campusul nostru Greenford este o facilitate uimitoare în vestul Londrei, aproape de emblematicul stadion Wembley din Londra. Cu legături de transport convenabile pentru a explora orașul Londrei, puteți găsi liniște în acrile de verdeață frumoasă, în timp ce vă bucurați de atmosfera plină de viață a unuia dintre cele mai interesante orașe din Marea Britanie. Campusul Greenford este sediul nostru global, aducând multe oportunități noi comunității și economiei locale.

Greenford se află în cartierul londonez Ealing și are tot farmecul la care te-ai aștepta de la un centru mic de oraș, cu un etos comunitar puternic. Există multe de făcut atunci când studenții nu învață, cu o gamă de parcuri locale, facilități sportive și un centru plin de viață, cu o gamă bună de baruri și restaurante.

Cu repere emblematice precum Stadionul Wembley în apropiere, campusul Greenford este locația perfectă pentru cei care doresc să studieze într-o comunitate mică, cu marele oraș la ușă.

Caracteristici și facilități

Cu 1.000 de studenți care studiază în campusul nostru din Greenford, te vei alătura unei comunități incluzive de oameni ambițioși, cu gânduri asemănătoare, dedicați să-și îmbunătățească perspectivele viitoare de carieră. Vă puteți aștepta ca facilități de ultimă generație să vă îmbunătățească experiența de învățare, echilibrate cu spații de agrement pentru a vă bucura de comunitate și pentru a vă dezvolta rețeaua.

    Locații

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Întrebări