Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Introducere

Graceland University este o comunitate dedicată învățământului superior excepțional

Suntem întemeiați în artele liberale și dedicat furnizării nevoilor academice progresive ale studentului din secolul XXI.

Fondată în 1895 și sponsorizată de Comunitatea lui Hristos, Graceland University este mai mult decât o școală. Este o comunitate de indivizi pasionați, grijulii și dedicați, care pun relațiile cu studenții pe primul loc. Rețeaua activă de absolvenți Graceland depășește cu mult timpul petrecut pe campusul unui student.

locaţii

Campusul Lamoni: campusul rezidențial principal este situat în Lamoni, Iowa, la aproximativ o oră la sud de Des Moines. Este un campus frumos, primitor, care se întinde pe 170 de acri în dealurile din sudul Iowa. Complexul nostru sportiv se mândrește cu un teren de fotbal cu gazon artificial, o pistă în aer liber de calitate olimpică și un complex de fotbal cel mai bun din conferință. Centrul Helene pentru Arte Vizuale este invidia altor școli, iar Sala de Știință și Tehnologie Resch oferă facilități superbe și echipamente standard din industrie. Centrul nostru regional pentru artele spectacolului, Shaw Center are un auditoriu de 500 de locuri, o sală de recital de 100 de locuri, un teatru cutie neagră complet personalizabilă, un hol și un atrium frumos și un amfiteatru uimitor în aer liber. Patruzeci și opt de apartamente pentru studenți au fost deschise în toamna anului 2011 la marginea campusului, iar Newcom Student Union, recent renovată și extinsă, are o sală de jocuri dedicată, un laborator de calculatoare și un spațiu extins de întâlnire pentru studenți.

Campusul Independenței: Campusul nostru Independență este situat în Independence, Missouri și găzduiește Școala de Asistență Medicală Graceland și Seminarul Comunității lui Hristos. Programele online ale Graceland sunt operate pe IC, care a fost deschis în 1969. Unitatea de 55.000 de metri pătrați, prietenoasă cu studenții, este echipată cu instrumente și resurse de învățare de ultimă oră, inclusiv o rețea fără fir cuprinzătoare, un laborator de abilități de asistență medicală dotat cu camere pentru înregistrare. și demonstrații de redare și o bibliotecă de îngrijire premiată. IC oferă, de asemenea, programe de formare a profesorilor și de afaceri.

Programe online: Graceland a fost un pionier în învățământul la distanță cu zeci de ani de experiență în furnizarea de educație excepțională în confortul caselor studenților. În 2000, Graceland a trecut la o metodă de livrare pur online pentru mai multe programe: un Master of Science în Nursing, un RN la BSN, un RN la MSN „bridge”, o licență în Arte în Managementul Sănătății și un Doctor în Practică Nursing. .

Professor lecturing at the front of a class

Viziune, misiune, valori

Graceland University educă studenții pentru studii avansate, cariere productive și vieți bogate. Corpul său de studenți este un grup vizat, dar divers, care include persoane de diferite vârste, medii și origini naționale care împărtășesc un angajament față de învățare. Curriculum-ul său, ferm înrădăcinat în tradiția artelor liberale și îmbunătățit de experiențe practice orientate spre carieră, afirmă diferite stiluri de învățare și pregătește studenții să devină profesioniști competenți. Facultatea sa înalt calificată excelează în predare și angajarea în activități academice, creative și profesionale. Împreună cu administrația și personalul, le pasă profund la studenți.

Graceland oferă un mediu de învățare atât pentru studenții rezidențiali, cât și pentru studenții nerezidențiali, care hrănește creșterea personală. Programul său academic provocator subliniază bucuria învățării pe tot parcursul vieții, rigoarea disciplinei intelectuale și relația dintre ambele cu o viață profesională și personală satisfăcătoare. Dimensiunea sa stimulează o preocupare reală pentru individ, oferind în același timp părtășie și un sentiment de apartenență. Pentru studentul rezidențial, programul său co-curricular bogat de grupuri de interese, atletism, guvernarea studenților, viața rezidențială și activități de petrecere a timpului liber oferă oportunitatea de a dezvolta abilități interpersonale, relații, creativitate și leadership.

Pe baza valorilor creștine ale demnității umane, respectului reciproc și responsabilității sociale, Graceland salută persoane de toate credințele. Sprijină în mod activ sfatul denumirii sale sponsorizate, Comunitatea lui Hristos, pentru a „căuta învățarea chiar și prin studiu, dar și prin credință” și oferă într-adevăr o expresie tangibilă a angajamentului bisericii pentru urmărirea deschisă și gratuită a cunoașterii prin învățământul superior.

Graceland promovează oportunitatea, dreptatea și pacea mondială prin acțiuni practice și vizionare.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Viziune

Graceland University va deveni un lider educațional recunoscut, care va inspira și împuternici persoanele pentru servicii de transformare și leadership.

Misiune

Graceland creează comunități de învățare unde elevii își dezvoltă potențialul pentru vieți semnificative și productive.

valori

Graceland apreciază învățarea, integralitatea și comunitatea. Graceland încurajează dezvoltarea acestor valori pentru îmbogățirea vieții și pentru îmbunătățirea lumii.

Învăţare

Credem în procesul pe tot parcursul vieții de căutare deschisă și liberă a adevărului.

Integralitatea

Credem că dezvoltarea dimensiunilor intelectuale, fizice, sociale și spirituale ale tuturor persoanelor este necesară pentru o viață sănătoasă și împlinită.

Comunitate

Apreciem și salutăm diversitatea și, ca instituție sponsorizată de Comunitatea lui Hristos, credem în valoarea inerentă a tuturor persoanelor exprimate prin relații construite pe temelia iubirii și acceptării necondiționate.

Statistică

 • Studenti internationali:

  12%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  13 la 1

Caracteristici Campus

 • Dimensiunea campusului:

  170

 • Arhitectură deosebită:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Numărul de clădiri:

  24

 • Cazare:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Admitere

Graceland University este o școală privată de arte liberale din inima Americii. Este în mijlocul peste tot. Poziționarea lui Graceland atât în mediul academic, cât și în geografie oferă studenților internaționali o oportunitate unică de a urma studiile într-un mediu universitar, bucurându-se de tot ce este mai bun din inima americană.

Aplicarea la o universitate din străinătate poate fi descurajantă. Să faci o mutare în altă țară, fie că este pentru un semestru sau patru ani, nu este ușor. La Graceland, avem un consilier de admitere internațional dedicat și personal de asistență cu experiență pentru a vă ajuta în fiecare pas al procesului. Întrebările tale pot primi răspuns prin e-mail, text, telefon, Zoom, Facebook sau alte rețele sociale disponibile. Departamentul de admitere Graceland vrea să se asigure că primești informațiile tale și că la întrebările tale se răspunde rapid.

Burse și finanțare

Pentru a simplifica procesul de ajutor financiar, Graceland acordă o singură bursă instituțională primară care ia în considerare nevoia dumneavoastră financiară, realizările academice, succesul atletic și implicarea dumneavoastră în activități extracurriculare, cum ar fi arta, muzică, teatru, comunicații, schimbări sociale și durabilitate. Bursa Graceland va fi adaptată la punctele forte și interesele tale.

Locații

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Întrebări