Keystone logo
Graceland University Licențiat în Arte în Finanțe
Graceland University

Licențiat în Arte în Finanțe

Lamoni, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19.950 *

Amestecat, În campus

* școlarizare 2024-25

Introducere

În calitate de specialist în finanțe, veți juca un rol esențial în orientarea și influențarea deciziilor de afaceri. Expertiza dumneavoastră în analiza financiară, evaluarea riscurilor și planificarea strategică este esențială pentru a contribui la luarea deciziilor importante care contribuie la succesul organizațiilor. Alternativ, cu o diplomă de afaceri în finanțe, ați putea urma o carieră de planificator financiar. Înțelegerea piețelor financiare și a investițiilor vă va permite să ajutați clienții să ia decizii financiare și să își atingă propriile obiective financiare.

Graceland finanțe majore este construit pe cursuri în finanțe, economie, matematică și contabilitate, care vă va oferi puternice cantitative, critice, și abilități de gândire analitică. Pe baza acestor cunoștințe fundamentale, veți fi echipat cu un conținut financiar specific domeniului, axat pe carieră, care oferă o învățare bazată pe experiență și simulare, fundamentată pe un cod de etică profesională.

De ce să alegeți o diplomă în finanțe la Graceland?

Graceland de finanțe majore este conceput pentru a completa alte specializări legate de afaceri, permițând dublu fără sudură sau chiar specializări triple care oferă un grad mai mare de specializare și de pregătire pentru cele mai populare locuri de muncă în lumea modernă de afaceri. Curriculum-ul programului major de finanțe este construit pe principiul fondator al pregătirii studenților pentru a fi conștienți social și pregătiți să lanseze cariere care vor face lumea un loc mai bun.

Vă vom oferi oportunități de a vă perfecționa abilitățile prin participarea la Graceland University Investment Club. Mediul de colaborare de la Graceland oferă studenților relații de lucru strânse cu colegii și profesorii lor, sporite de o bază de absolvenți foarte implicați care oferă acces și capacitatea de a construi o rețea profesională puternică.

Admitere

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări