Keystone logo
Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Introducere

ESIEA, Școala Absolventă de Inginerie, oferă instruire la inginerie la nivel înalt și dezvoltă abilitățile personale ale elevilor noștri, oferindu-le abilități de viață care fac diferența.

ESIEA și-a construit reputația pe transferul de cunoștințe, know-how și abilități de viață către viitorii săi absolvenți, permițându-le să intre rapid în prima poziție și să-și dezvolte cariera într-o lume în continuă schimbare.

Ambiția noastră este de a instrui ingineri ca designeri, dezvoltatori, integratori de sisteme și aplicații prin combinarea cursurilor în IT, electronică și sisteme automate.

Prin cursurile predate, munca în echipă pentru proiecte practice și activități umanitare, culturale sau sportive, studenții noștri găsesc mijloacele de a-și stimula creativitatea și de a-și dezvolta gustul pentru inovație, capacitatea lor de adaptare și simțul comunicării. Gama largă de posibilități, libertatea de alegere și apropierea de personalul didactic și de cercetare permanent îi ajută pe studenți să își construiască propriile căi, făcându-i ingineri ESIEA unici.

Locații

 • Laval

  Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38, 53000, Laval

  • Ivry-sur-Seine

   Avenue Maurice Thorez,74 bis, 94200, Ivry-sur-Seine

   • Île-de-France

    Rue Vesale,9, 75005, Île-de-France

    Întrebări