Keystone logo
Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Introducere

Greenside Design Center este un colegiu de design specializat, recunoscut la nivel internațional, axat pe cultivarea gânditorilor creativi și inovatori. Filozofia noastră se bazează pe a fi diferiți prin design pentru a pregăti absolvenții să aducă idei proaspete și noi gândiri în sarcinile de proiectare.

GDC oferă o serie de diplome, diplome de onoare și certificate superioare în diverse discipline de design, inclusiv design grafic, design multimedia și design interior.

• Fiecare dintre programele noastre este comparat cu standardele locale și internaționale pentru a ne asigura că fiecare student primește cel mai înalt nivel de educație în domeniul designului.

• Curriculumul nostru este modelat pe scenarii la locul de muncă pentru a oferi elevilor o înțelegere practică a modului în care își pot folosi abilitățile în lumea reală.

• Studenții au acces la lectori, resurse și cele mai noi programe software pentru a-i ajuta să-și îndeplinească cerințele cursului și să-și perfecționeze abilitățile.

CEEA CE OFERIM:

• Cursuri de design grafic pentru comunicatorii vizuali interesați să învețe principii bune de design și să creeze compoziții vizuale frumoase.

• Cursuri de proiectare multimedia pentru persoane cu cunoștințe tehnice gata să se căsătorească cu ideile lor de design cu lumea digitală.

• Cursuri de design interior pentru cei care gândesc în trei dimensiuni și creează spații care afectează pozitiv modul în care trăim viața în fiecare zi.

Greenside Design Center se angajează să ofere studenților cele mai bune resurse pentru călătoria lor de proiectare. Alegeți-ne astăzi pentru a începe a dvs. și a vedea de ce suntem diferiți prin design.

Locații

  • Randburg

    Greenway,118, 2193, Randburg

    Întrebări