Keystone logo
Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Introducere

Gustavus Adolphus College este un colegiu de arte liberale rezidențial, selectiv, privat, coeducativ, afiliat cu Biserica Evanghelică Luterana din America (ELCA). Fondată în 1862, și-a pus în valoare mostenirile luterane și suedeze de-a lungul istoriei sale. Colegiul este ghidat de cinci valori de bază: excelență, comunitate, dreptate, serviciu și credință.

Gustavus Adolphus College este un colegiu de arte liberale rezidențiale legate de biserică, bine înrădăcinat în moștenirea sa suedeză și luterană.

Colegiul oferă studenților cu aspirație înaltă și promite o educație de arte liberale de excelență recunoscută oferită de facultate care întruchipează cele mai înalte standarde de predare și bursă. Curriculum-ul Gustavus este conceput pentru a aduce elevii la stăpânirea unui anumit domeniu de studiu într-un cadru general care este atât interdisciplinar, cât și internațional în perspectivă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Saint Peter

    West College Avenue,800, 56082, Saint Peter

    Întrebări