Keystone logo
Haarlem Campus

Haarlem Campus

Haarlem Campus

Caracteristici Campus

Experiență extraordinară de viață și de învățare

Studiază într-o fostă închisoare.

Terenul fostei închisori Cupola este transformat într-un campus universitar: un mediu de învățare modern și de ultimă oră, cu săli de clasă, facilități de laborator, zone de lucru și de întâlnire, un incubator de start-up, un cinematograf și o cafenea Cupola. monument istoric emblematic.

Apropierea de centrul orașului și plămânul verde din jurul cupolei, dotate cu terase însorite, 240 de studiouri pentru studenți, un supermarket și un hub de „mobilitate verde” completează ecosistemul clădirii și invită studenții să zăbovească și să exploreze.

Te vei simți plin de energie pășind într-o clădire istorică transformată într-un think tank plin de inovatori, cercetători și gânditori care se adună împreună pentru a crea idei care formează viitor.

Viața din campus în cea mai bună formă

Campusul nostru din Haarlem este mult mai mult decât o simplă combinație de învățare, muncă și viață. Haarlem Campus reprezintă o comunitate, care oferă mult spațiu pentru cooperare și schimb.

Rețele și evenimente

Numeroase evenimente, activități de agrement și facilități, precum și proiecte comune în campus garantează rețele sociale și opțiuni de întâlnire încrucișată care îi vor sprijini pe studenții noștri să construiască o rețea mai mare în afara sălii de clasă.

Locație plină de viață și sigură în centrul orașului

Distanțe scurte din campus și până în centrul orașului Haarlem completează un ecosistem promițător, oferind un grad ridicat de siguranță, sentimente de familie, precum și un loc de întâlnire pentru educație și cercetare, instituții de cunoaștere, afaceri și oraș.

Locuințe și mobilitate ecologică

Cupola și împrejurimile sale oferă o experiență unică de viață și de studiu combinată în cadrul serviciilor antreprenoriale și de divertisment comune și individuale. Distanțe scurte în campus, precum și închirierea de biciclete sprijină o locomoție simplă și verde.

Distanță de ciclism de la malul mării

Două dintre cele mai faimoase plaje din Țările de Jos sunt ușor accesibile cu bicicleta sau la o plimbare de 25 de minute cu autobuzul de centrul orașului Haarlem.

Zandvoort și Bloemendaal sunt înconjurate de dune sălbatice, iar în fiecare vară temperaturile cresc până la 32 de grade, atrăgând sute de localnici olandezi din toată țara.

Este locația perfectă pentru toți cei care au nevoie de aer curat, de o schimbare de perspectivă și de a alimenta energie și creativitate nouă.

Orașul Haarlem

Campusul nostru este situat la Haarlem, un oraș cu o istorie remarcabilă, cu o cultură excelentă, cafenele, magazine, restaurante și viață de noapte. În plus, casa unora dintre cele mai bune muzee și artă faimoasă din Țările de Jos este votată în mod regulat drept unul dintre cele mai bune orașe ale țării pentru cumpărături. Propul său puls vibrant, creat de căi navigabile istorice, străzi pietruite și clădiri antice oferă inspirație nealterată și divertisment de primă clasă.

În afară de asta, farmecul cultural al orașului istoric, proximitatea și trenurile care circulă frecvent către Amsterdam oferă spațiu pentru inovare economică, precum și viziune antreprenorială. În special întreprinderile din sectoarele în curs de dezvoltare, inclusiv întreprinderile digitale tinere, producția creativă, economia circulară, precum și științele vieții și sănătatea și-au găsit drumul spre Haarlem, creând un centru pentru profesioniști și antreprenori cu studii superioare.

La doar o aruncătură de băţ de Amsterdam

Locuința în Haarlem are numeroase beneficii.

Orașul captivează cu canale frumoase, o comunitate plină de viață și plaje chiar după colț. Un alt avantaj decisiv al Haarlemului este apropierea de inima Olandei – Amsterdam.

La capitala Olandei se poate ajunge într-o călătorie de 11 minute cu trenul de până la 148 de ori pe zi și oferă acces la repere emblematice, cultură profundă și peisaje frumoase.

Pregătiți-vă pentru a deveni capabil să conduceți și să organizați procese de resurse umane durabile și incluzive, pentru a completa analiza datelor în domeniul marketingului și a serviciilor pentru clienți și pentru a sprijini operațiuni mai strategice de management al schimbării.

    Locații

    • Haarlem

      Koepelplein,1C, 2031 EL, Haarlem

    Întrebări