Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introducere

Bine ați venit la HAMK

Suntem o echipă de aproximativ 9.000 de oameni care modelează viitorul bioeconomiei, sănătății, educației, afacerilor, designului și tehnologiei. Prezența noastră se întinde pe șapte campusuri, online și internațional. Oferim instrumente și medii excepționale studenților, personalului și partenerilor noștri pentru a lucra și a colabora pentru a realiza acțiuni utile.

HAMK este situat în sudul Finlandei. Istoria noastră lungă, care datează din 1840, ne-a permis să devenim o universitate competitivă, modernă, cu o calitate de predare recunoscută la nivel internațional.

O universitate internațională

Salutăm studenți din întreaga lume. Avem peste 850 de studenți internaționali din peste 70 de țări pentru a îmbogăți mediul internațional HAMK . Oferim un mediu global în care studenții întâlnesc perspective culturale diferite și obțin contacte internaționale care sunt apreciate de angajatorii din întreaga lume.

Studii cu HAMK

Suntem încântați să vă oferim 14 programe de diplomă în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, designului, agriculturii și silviculturii. Cu o gamă largă de specializări disponibile, aveți puterea de a vă modela viitorul și de a profita la maximum de punctele forte și aspirațiile voastre unice.

La HAMK , credem într-o abordare dinamică a educației. Studiile noastre îmbină perfect teoria, practica și conexiunile din lumea reală, asigurându-vă că nu doar obțineți cunoștințe, ci și dezvoltați abilități practice și o înțelegere profundă a vieții profesionale a industriei dvs. Până când vei absolvi, vei fi echipat nu doar cu o diplomă, ci și cu abilitățile, cunoștințele și contacte valoroase care te vor propulsa către o carieră de succes.

În timpul studiilor, veți avea posibilitatea de a finaliza proiecte pentru companii reale, permițându-vă să vă puneți abilitățile în acțiune exact așa cum ați face într-un cadru profesional. Aceste studii practice, orientate spre practică, pentru care universitățile de științe aplicate sunt renumite, beneficiază atât de tine, cât și de industriile din care vei face parte.

Suntem mândri să avem 4 unități de cercetare care lucrează îndeaproape cu studenții noștri internaționali la o varietate de proiecte și sarcini captivante. Această colaborare deschide porți către posibilități nesfârșite și vă îmbogățește experiența de învățare.

Așadar, pregătește-te să pornești într-o călătorie plină de entuziasm la HAMK ! Suntem dedicați să vă dăm putere la fiecare pas!

Sistemul de calitate HAMK

Sistemele de calitate ale instituțiilor de învățământ superior finlandeze sunt auditate sistematic de Centrul finlandez de evaluare a educației. Pe baza evaluării echipei de audit, HAMK a fost prima instituție de învățământ superior din Finlanda care a primit nivelul „excelent” pentru educația din zona de evaluare.

Asigurați-vă că ne urmăriți pe Snapchat, precum și pe Instagram, Facebook și TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Universitatea de Științe Aplicate Häme

TikTok: hamk_uas

Locații

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Întrebări