Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Introducere

Nu veți găsi niciodată un alt loc ca Hardin-Simmons University . Suntem o universitate baptistă din Abilene, Texas, cu 127 de ani de istorie și tradiții care nu se potrivesc la nicio altă școală și care conferă HSU o personalitate la fel de mare ca orizontul West Texas.

Misiunea și viziunea noastră

 • Misiune: Misiunea Hardin-Simmons University este de a fi o comunitate dedicată oferirii excelenței în educație luminată de credința și valorile creștine.
 • Viziune: Hardin-Simmons University va fi o comunitate inovatoare de cărturari slujitori care implică mintea și cultivă spiritele viitorilor lideri creștini.

Deci, ce face HSU diferit?

Sincer, nu veți ști ce face diferențierea lui Hardin-Simmons de alte universități până nu o veți vizita. Când studenții potențiali vizitează campusul, ei folosesc cuvintele „familie” și „acasă” pentru a descrie HSU. Credem că asta spune multe despre noi și ne-ar plăcea să vii în vizită.

Dar chiar acum, vrei să știi de ce ar trebui să vii chiar în vizită. Deci, să începem de la începutul HSU ... de fapt înainte de formarea sa.

Moștenirea lui James B. Simmons

Fondatorul nostru omonim, Dr. James B. Simmons, a fost ministru baptist din nord-est, înainte și după războiul civil. El a predicat libertatea sclavilor înainte de război, ceea ce i-a adus amenințări cu gudron și pene ... și a făcut ca biserica sa din Indianapolis să fie arsă până la pământ. După Războiul Civil, a ajutat la înființarea a șapte colegii pentru sclavii eliberați, deoarece știa că educația este esențială pentru succesul lor ca cetățeni liberi.

În cele din urmă, a ajutat un grup de comercianți, fermieri și pastori din orașul de frontieră Abilene, Texas, să înceapă o nouă universitate baptistă pentru a deservi o zonă imensă a țării în care încă nu existau studii superioare. Moștenirea Dr. James B. Simmons este încă puternic simțită și întruchipată la Hardin-Simmons University astăzi.

Simmons a fost un frontier care nu a trăit niciodată la frontieră. Prin gândurile, rugăciunile și visele sale, el i-a ajutat pe alții să depășească granițele și să spargă barierele. Simmons și-a pus două întrebări: „Care este cel mai mare gând care v-a ocupat vreodată mintea?” și „Care este datoria ta față de îndeplinirea ei?”

Spiritul său de pionier și cele două întrebări uriașe au produs o misiune care continuă la HSU, „Pentru ca creștinismul să ajungă pe tot globul, toate barierele trebuie eliminate.”

Familia HSU

Studenții noștri au vise mari, iar HSU există pentru a insufla cunoștințe și pentru a încuraja încrederea în identificarea și îndeplinirea acelor vise. Facem asta îmbrățișând fiecare student ca membru al familiei noastre. Veți conta la HSU și veți conta pentru noi când veți merge pe lume.

Studenții noștri vă vor spune că au venit aici pentru a face parte din acea familie. Absolvenții noștri vă vor spune, din întreaga lume, că fac parte încă din familia HSU.

Potențialii studenți care vizitează HSU ne spun tot timpul: „Știam doar că HSU era locul unde trebuia să fiu”. Campusul nostru este primitor și nu intimidant. Totul este ușor de găsit și toate cursurile se găsesc în plimbări rapide de clădiri rezidențiale.

Tradiții HSU

Universitățile din Texas sunt renumite pentru tradițiile lor, dar școlile mari nu sunt renumite pentru atmosfera lor de familie. La Hardin-Simmons, totuși, puteți găsi tradiții precum Beanie Capping, Ring Dunk, The Six White Horses și Cowboy Band - toate păstrându-vă șansa de a fi un pește mare într-un mic iaz.

Excelenta academica

De asemenea, avem un raport de 1 profesor pentru fiecare 12 studenți. Acest lucru vă asigură că veți primi atenție personală de la profesorii dvs. și fiecare clasă va fi predată de un profesor. Nu există mulțimi în care să te pierzi la HSU. De fapt, probabil vei fi invitat la cină la casa unui profesor din când în când. Veți fi împins să faceți tot posibilul, dar veți avea întotdeauna asistență pentru ao realiza.

Poți simți diferența, încă?

Familiile se iubesc, se protejează, se susțin și se provocă reciproc. Vă provocăm să veniți la Hardin-Simmons, să faceți parte din familia noastră, să vă distrați, să învățați multe, să vă găsiți visele, să spargeți bariere, să deschideți noi trasee - și să schimbați lumea pentru Hristos.

Statistică

Academicieni HSU

Prin cele cinci școli și colegii majore, HSU oferă peste 50 de licențe și minori și 14 diplome postuniversitare, de la afaceri la terapie fizică.

Facultatea HSU

Suntem mândri de dimensiunile noastre intime ale claselor. Raportul nostru de 12:1 studenți-facultate permite atenția personală din partea profesorilor dvs. Peste 90 la sută dintre membrii facultății noștri dețin cele mai înalte diplome în domeniile lor de studiu.

HSU Atletism

Spiritul de cowboy și cowgirl prosperă în campus. HSU participă la sporturile din Divizia III NCAA. Oferim 18 sporturi de universitate, inclusiv baschet, golf, tenis, cross country, pistă, fotbal, fotbal, baseball, softball și volei.

Angajamentul nostru față de accesibilitate

Mai mult de 98% dintre studenții HSU primesc un fel de asistență financiară. Acordăm peste 47 de milioane de dolari în ajutor studenților noștri, inclusiv programe federale, de stat și instituționale.

HSU se angajează să asigure accesibilitatea, iar echipa noastră de ajutor financiar va lucra cu tine și familia ta pentru a explora toate opțiunile tale pentru finanțarea educației.

Resurse și tehnologie HSU

Biblioteca noastră din campus conține peste 440.000 de articole în catalogul său online. Și, facem parte din Consorțiul Bibliotecii Abilene, care oferă peste două milioane de articole.

Aproape fiecare colț al campusului nostru este accesibil prin Wi-Fi și veți găsi computere în campus în mai mult de o duzină de laboratoare și zone comune.

  Caracteristici Campus

  De la domul distinctiv din vârful clădirii Skiles până la vitraliul uimitor din Capela Logsdon, știm că veți găsi campusul nostru frumos, confortabil și primitor. Casa noastră de 200 de acri este compusă din 33 de clădiri majore, inclusiv săli de clasă, săli de reședință și apartamente, precum și terenuri de atletism și o mulțime de spațiu verde larg deschis.

  Viața în campus

  HSU este plină de oportunități de dezvoltare intelectuală, socială, culturală și spirituală. Alăturați-vă uneia sau mai multora dintre cele peste 40 de organizații din campus, inclusiv echipe intramurale din 20 de sporturi, 8 sporturi de club, grupuri de servicii, cluburi academice și societăți de onoare. În plus, bucură-te de părtășia cu prietenii și colegii tăi la capelă.

  Locuiți într-una dintre cele șase rezidențe ale noastre sau studenții care au terminat 4 semestre și/sau au 21 de ani pot alege să locuiască într-unul dintre cele două complexe de apartamente din campus.

   Admitere

   Alătură-te familiei HSU! La HSU veți învăța de la facultatea noastră apreciată la nivel național, veți intra în legătură cu studenți din întreaga lume și veți fi îndrumat de oameni cărora le pasă cu adevărat de dezvoltarea voastră spirituală, intelectuală și personală. Indiferent dacă sunteți boboc pentru prima dată, student transferat sau reveniți pentru a vă termina diploma, ne-ar plăcea să faceți din HSU casa dvs.

   Cerințe de admitere: boboci pentru prima dată

   Admiterea generală va fi oferită în funcție de scorurile la teste, clasamentul clasei, GPA și activitățile extracurriculare.

   Admiterea generală automată va fi oferită oricărui student cu una dintre următoarele calificări:

   • Un scor ACT compus de 20 sau
   • Un scor SAT combinat de 1030 sau
   • Un scor CLT de 66 sau
   • O clasă de liceu în top 25%
   • Test Solicitanții opționali vor fi admiși automat cu un GPA de 3,5 HS

   Deși vă recomandăm să susțineți un examen de admitere la facultate sau să trimiteți scorurile pe care le aveți deja, HSU va accepta aplicații fără scoruri la teste, fără penalități pentru student. HSU va continua să aibă un proces holistic de examinare a cererii și va lua în considerare toate elementele de cerere depuse atunci când ia o decizie de admitere.

   Termenul limită pentru a aplica: cererile sunt acceptate până în august 2022 pentru începutul toamnei 2022.

   Studenti internationali

   Pregătirea pentru a studia într-o țară străină poate fi foarte interesantă, iar călătoria către înscriere este o experiență împlinitoare. Următorii pași internaționali de admitere la licență sunt menționați pentru a vă ajuta să faceți o tranziție lină la HSU.

   Pasul 1: Aplicare

   Începeți cererea de admitere internațională la HSU astăzi! Nu există nicio taxă de aplicare! Creați un profil pe site-ul nostru și trimiteți cererea online.

   Pasul 2: Admiterea

   • Procesul de admitere internațională la HSU este simplu. Avem nevoie de următoarele elemente pentru a vă lua în considerare pentru admiterea la HSU ca student internațional de licență:
   • Trimiteți foile matricole ale tuturor lucrărilor secundare (liceu). Transcrierile trebuie să fie documente originale sau fotocopii clare de la o școală sau un oficial guvernamental.
   • Trimiteți fie un scor oficial la testul SAT, ACT sau CLT. Cerințele minime privind scorul la test pentru admiterea internațională la HSU sunt:
    • Sâmbătă 1030*
    • ACT 20*
    • CLT 66*

   *Dacă vă transferați de la o universitate din interiorul sau din afara SUA, nu trebuie să trimiteți un scor SAT, ACT sau CLT. Cu toate acestea, avem nevoie de un scor de competență lingvistică.

   • Trimiteți fie TOEFL, IELTS, fie un scor la testul de competență în limba engleză Duolingo. Cerințele minime de cunoaștere a limbii engleze pentru admiterea internațională la HSU sunt:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6.5
    • Duolingo: 95
    • Declarație de scop. Trimiteți un eseu de una până la două pagini despre motivul pentru care doriți să studiați în Statele Unite și la Hardin-Simmons University . Vă rugăm să includeți numele dvs. complet în eseul de declarație de scop.

   Pasul 3: Imigrarea

   Pentru a studia în Statele Unite, studenții internaționali trebuie să îndeplinească câteva cerințe de imigrare cu HSU:

   • Copie a pașaportului;
   • Furnizați o declarație de sprijin financiar;
   • Înscrieți-vă pentru expediere I-20;
   • Plata taxa SEVIS;
   • Programați un interviu pentru Visa;
   • Plătiți depozitul de înscriere.

   Pasul 4: Finalizare și înregistrare

   După ce sunteți admis la universitate și ați îndeplinit cerințele de imigrare, există câteva elemente suplimentare pe care trebuie să le completați pentru a vă înregistra la cursuri și apoi a vă pregăti pentru sosirea la HSU:

   • Completați Termenii acordului;
   • Acceptați bursa în HSU Central;
   • Înregistrați-vă la cursuri.

   Pasul 5: Informații despre cazare și sosire

   HSU vă va ajuta cu sosirea în campusul nostru prin furnizarea de servicii de transport de la Aeroportul Regional Abilene și, de asemenea, se va asigura că locuința dumneavoastră este gata atunci când ajungeți. Pentru a vă pregăti pentru sosirea dumneavoastră, trebuie să completați următoarele elemente:

   • Completați o cerere de locuință în HSU Central;
   • Completați formularul de sănătate a studenților în MedProctor;
   • Completați formularul de sosire și examinați lista de verificare înainte de plecare.

   Pasul 6: Plata

   Studenților internaționali li se cere să efectueze prima plată în contul lor de student înainte de sosirea lor în campusul HSU. Vă rugăm să vă asigurați că prima dvs. plată este efectuată prin HSU Central până la următoarele date scadente:

   Termenele limită de plată:

   • Toamna: 1 august
   • Primavara: 5 ianuarie

   Cerinte pentru viza

   Pentru a studia în Statele Unite, studenții internaționali trebuie să îndeplinească câteva cerințe de imigrare cu HSU:

   1. Copie a pașaportului. Trimiteți o copie a pașaportului dvs.
   2. Furnizați o declarație de sprijin financiar. Înainte de a putea fi emis un formular I-20, studenții trebuie să completeze un formular semnat de Declarație de sprijin financiar și să includă dovezi justificative; adică extrase bancare, conturi de economii etc. Veți depune și aceste documente la Consulatul SUA atunci când solicitați viza.
   3. Înscrieți-vă pentru livrarea I-20. Pentru a vă înscrie la HSU pentru a expedia documentul I-20, trebuie să vizitați site-ul web al partenerului nostru SASS-SmartShip. După ce v-ați înscris, selectați Hardin-Simmons University din meniul derulant pentru a vă crea expedierea I-20. HSU va primi o etichetă de expediere pentru a trimite rapid prin poștă I-20. Odată ce documentul dvs. a fost expediat, veți primi o notificare pentru a putea monitoriza livrarea.
   4. Plătiți taxa SEVIS. Pentru a vă plăti taxa SEVIS, mergeți la următorul site web oficial al DHS aici . Pentru instrucțiuni despre plata taxei SEVIS, vedeți acest tutorial video .
   5. Programează un interviu pentru Visa. Pentru a vă programa interviul pentru viză, va trebui să vizitați următorul site web al Departamentului de Stat al SUA . Înainte de interviul pentru viză, va trebui să revizuiți Lista de verificare a interviului pentru viză F-1 și să luați acele articole cu dvs. la data interviului. Descărcați o copie pe hârtie a acestei liste de aici .
   6. Plătiți depozitul de înscriere. Plătiți depozitul de înscriere (3.000 USD) și asigurați-vă locul la HSU. Acest depozit de înscriere acționează, de asemenea, ca prima plată pentru școlarizarea și taxele școlare. Pentru instrucțiuni despre cum să plătiți depozitul de înscriere, puteți consulta aceste instrucțiuni aici .

   Burse și finanțare

   Oferind HSU

   În fiecare an, aproximativ 97% dintre studenții HSU primesc ajutor financiar, inclusiv burse, împrumuturi, granturi și muncă-studiu. De fapt, studentul nostru mediu plătește aproximativ la fel în fiecare an ca cineva care merge la o mare universitate publică din Texas.

   Așadar, nu este nevoie să obțineți șoc cu autocolante atunci când vă uitați la costuri. Ne angajăm să vă aducem aici pentru a obține o educație creștină minunată, iar o parte din aceasta ajută să o facem cât mai accesibilă – acum și în viitor.

   Hardin-Simmons este puțin probabil să fie cea mai ieftină opțiune de facultate. Da, am spus-o. Cu toate acestea, (știai că va exista o, totuși), credem că suntem una dintre cele mai bune valori din toată învățământul superior. Asta înseamnă că veți obține o educație de mai bună calitate de la HSU decât un colegiu mai ieftin și o calitate similară sau mai bună decât multe universități private mai scumpe.

   Cum ne putem măsura valoarea?

   • Raportul nostru de 12:1 student-facultate pentru atenție individuală;
   • 90% din facultatea noastră dețin cea mai înaltă diplomă disponibilă în domeniile lor;
   • Complet acreditat timp de 10 ani (din 2018);
   • Tot acel ajutor financiar;
   • Familia HSU și tradițiile pe care nu le găsești altundeva.

   Burse pentru studenți internaționali

   Hardin-Simmons University oferă burse excelente pentru studenții internaționali de înaltă performanță care doresc să studieze în Statele Unite în campusul nostru din Abilene, Texas. După primirea admiterii la universitate, studenții internaționali eligibili vor fi evaluați automat pentru aceste burse. HSU ia în considerare dosarele academice ale unui student, scorurile examenului de admitere la facultate, implicarea co-curriculară, statutul de înscriere și specializarea anticipată atunci când acordă burse unui student internațional.

   Burse academice 2021-2022 pentru studenți internaționali

   • Bursă de onoare: 21,000 USD pe an (selecție foarte competitivă, premiu la acceptarea în programul de onoare)
   • Bursă pentru administratori - 16.000 USD pe an (scor SAT: 1330 sau mai mare)
   • Bursa președinților - 14.000 USD pe an (scor SAT: 1230 sau mai mare)
   • Bursa decanilor - 12.000 USD pe an (scor SAT: 1130 sau mai mare)
   • Bursă universitară - 10.000 USD pe an (scor SAT: 1030 sau mai mare)

   Burse suplimentare pentru studenții internaționali

   • Bursă de potrivire a bisericii - Până la 2.000 USD pe an
   • Bursă HSU Heritage - 1.500 USD pe an (acordată pentru persoanele aflate în întreținerea pastorilor sau misionarilor creștini)
   • Burse departamentale - Suma variază în funcție de programul academic
   • Granturi pe bază de nevoie - Suma variază în funcție de nevoia financiară
   • Locuri de muncă pentru studii în campus - Până la 4.400 USD pe an

   Burse din afara

   Bursele externe sunt burse care pot fi folosite pentru orice universitate și provin dintr-o sursă care nu este conectată la o anumită universitate. De cele mai multe ori, puteți aplica pentru aceste burse online, dar există unii care încă doresc o cerere pe hârtie. Desigur, toate au calificări și un termen limită.

   S-ar putea să vi se solicite să furnizați informații personale sau să scrieți despre nevoia dvs. financiară, dar agențiile de burse nu ar trebui să solicite niciodată numărul contului dvs. bancar sau al cărții de credit. Dacă o agenție de burse solicită informații bancare personale, nu aplicați pentru acea bursă. De asemenea, atunci când căutați burse externe, verificați adresa URL pentru https:// care vă spune că este un site securizat. Dacă site-ul este nesecurizat, nu aplicați pentru acea bursă.

   Mărturii studențești

   Locații

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Întrebări