Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Introducere

Hartpury University este un furnizor specializat de educație în Gloucestershire, oferind diplome universitare și postuniversitare în agricultură, animale, cabaline, sport și asistență medicală veterinară. Facilitățile și expertiza de nivel mondial atrag personal și studenți din peste 60 de țări.

Studenții vor beneficia de o experiență de învățare axată pe carieră, susținută de cele mai recente cercetări din industrie, dintre care o mare parte este întreprinsă la Hartpury. Studenții Hartpury au, de asemenea, șansa de a se antrena ca sportiv alături de studii, ca parte a uneia dintre cele 10 academii sportive de performanță.

Campusul universității de 150 de milioane de lire sterline găzduiește facilități de învățare de ultimă generație, dintre care multe sunt, de asemenea, afaceri comerciale și oferă oportunități de experiență de lucru alături sau ca parte a unui curs.

Aceasta include o fermă comercială cu un nou centru de agro-tehnologie, centre de terapie canină și ecvină, evenimente internaționale, clinici de leziuni sportive și sportivi profesioniști care se antrenează la fața locului. Există, de asemenea, arene internaționale, cele mai noi tehnologii și peste 70 de specii în colecția de animale a universității. Elevii vor avea tot ce au nevoie pentru a pune în practică teoria din clasă.

Salutăm toți studenții să devină parte a familiei Hartpury , bazându-ne pe reputația noastră de furnizor local, regional, național și internațional de formare și educație de înaltă calitate.

Locații

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Întrebări