Keystone logo
Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit în lumea mass-media

Cum sunt tipărite cărțile? Cum sunt arhivate și documentate informațiile? Ce înseamnă "comunicare"? Cum se creează lumea virtuală? Ce se întâmplă în spatele scenei în studiourile TV? Ce este important în designul ambalajelor și cum funcționează publicitatea? Elevii de la Hochschule der Medien se preocupă de aceste și de multe alte întrebări.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Începând cu data de 1 septembrie 2001, Hochschule der Medien a reunit know-how-ul combinat al fostei Universități de tipografie și mass-media, o instituție de învățământ cu o tradiție de peste 100 de ani, precum și Universitatea de Biblioteconomie și Informatică, a cărei istorie datează din 1942. Cu 16 programe de licență și 6 programe de masterat, un MBA cu fracțiune de normă și un program de doctorat, Hochschule der Medien acoperă un spectru larg de expertiză mediatică: de la presa scrisă la media electronică, de la mass-media și teoria media la producția mediatică, de la designul media la media.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

La Hochschule der Medien , elevii învață în teatre moderne de lectură, precum și în ateliere și studiouri, la mașini de tipărire sau în spatele camerei foto. Excitarea unor proiecte practice în laboratoarele Universității sau în colaborare cu companiile partenere completează cunoștințele teoretice și metodele științifice de lucru. Inițial, universitatea avea două campusuri. Din 2014, universitatea este formată dintr-un campus central din Stuttgart Vaihingen, cu o nouă clădire a facultăților, care simbolizează "o lume a mass-mediei".

Locații

  • Stuttgart

    Hochschule der Medien Nobelstrasse 10 , 70569, Stuttgart

Întrebări