Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai BEng (Hons) în robotică, sisteme autonome și interactive
Heriot-Watt University Dubai

BEng (Hons) în robotică, sisteme autonome și interactive

Academic City, Emiratele Arabe Unite

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 65.100 *

În campus

* pentru a afla despre taxele pentru acest program, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected]

Introducere

Prezentare generală

Sistemele robotizate și autonome sunt acum utilizate în domenii precum ghidarea autonomă a vehiculelor, asistența medicală, chirurgia la distanță, producția industrială și asistența internă. Acest program multidisciplinar în domeniul roboticii, sistemelor autonome și interactive reunește electronice, software de calculator și mecanică.

În primii trei ani, vi se va oferi un background în toate cele trei discipline, împreună cu posibilitatea de a construi sisteme integrate. În ultimul an, puteți continua cu un curriculum amplu sau vă puteți specializa în anumite aspecte ale roboticii contemporane.

Filozofia noastră de predare

Filozofia din spatele tuturor programelor noastre este „a învăța prin a face”. Programele noastre sunt concepute pentru a fi practice și pentru a permite studenților să-și dezvolte abilități dincolo de conținutul academic tradițional.

Elevii lucrează atât la proiecte individuale, cât și la grupuri, începând cu al treilea an, oferindu-le o experiență practică valoroasă. Proiectele vă provoacă să rezolvați o problemă din „viața reală” - cum ar fi proiectul în care studenții noștri au ajutat la proiectarea unui ou electronic pentru monitorizarea incubației pinguinilor.

Facilităţi

Atelierele și laboratoarele Heriot-Watt sunt un hub pentru toate proiectele noastre universitare și lucrările de laborator. Acest spațiu special conceput are laboratoare inovatoare care exemplifică abordarea noastră de învățare prin realizare, oferind facilități pentru electronică, energie electrică, calcul, sisteme încorporate, comunicații, robotică și prototipuri mecanice.

Acest lucru vă va permite să întreprindeți o gamă largă de activități de învățare și să vă dezvoltați progresiv abilitățile și cunoștințele pe tot parcursul programului de studii. Aceste facilități încurajează, de asemenea, munca multidisciplinară și vă vor oferi experiență de lucru în echipe de proiect, similar cu a fi la locul de muncă propriu-zis. În plus, facilitățile sunt disponibile pentru studenții care doresc să lucreze la propriile proiecte, fie individual, fie ca parte a societăților studențești.

Acreditare

Acreditarea pentru această licență în robotică, de către Institutul de Inginerie și Tehnologie (IET) *, este în curs de desfășurare și este așteptată în primăvara anului 2020.

* în numele Consiliului de Inginerie în scopul îndeplinirii depline a cerinței academice de înregistrare ca inginer autorizat.

Conținutul cursului

Primul an

Oferă abilități de matematică, electronică, programare și inginerie mecanică de bază care formează cunoștințele de bază pentru lucrările ulterioare.

Al doilea an

Se bazează pe abilitățile de bază cu subiecte de inginerie electronică, software și inginerie mecanică mai avansate. Conceptele de robotică și autonomie sunt introduse prin cursuri de cinematică a robotului și control autonom al vehiculului. Această lucrare este susținută de activități practice.

Al treilea an

Include specialități mai avansate, inclusiv procesarea semnalului, inteligența artificială, grafica și proiectarea sistemelor. Există un mare proiect de proiectare a echipei care se bazează pe și integrează materialul predat.

Al patrulea an

Opțiunile permit elevului să se concentreze asupra anumitor domenii de interes. Subiectele includ robotica și automatizarea, sistemele încorporate, procesarea semnalului și a imaginilor, lumile virtuale și interacțiunea și calculul inspirat biologic. Un proiect care acoperă întregul an permite studentului să investigheze și să rezolve o problemă semnificativă de știință sau inginerie.

Carieră

Absolvenții noștri în robotică sunt extrem de angajați și au progresat către cariere într-o gamă largă de industrii, lucrând pentru organizații precum Bosch, Rolls Royce, Leonardo, Mott MacDonald, BP și Texas Instruments.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mediul de învățare în școala gimnazială, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 Academic (fără element sub 5.5).

Termen limita

Campusul nostru din Dubai operează un proces continuu de admitere pe tot parcursul anului: de îndată ce un aport a fost închis începem să acceptăm cererile pentru următoarea. De asemenea, este posibil să vă amânați data de început până la un an.

Majoritatea studenților aplică cu 6-10 luni înainte de aportul ales. Putem accepta cereri cu până la 3 săptămâni înainte de începerea fiecărui aport, însă trebuie să rețineți că o cerere cu întârziere va însemna aproape sigur o întârziere în furnizarea de servicii administrative esențiale, cum ar fi cartea de matriculare a studentului (fără de care nu veți fi capabil să acceseze biblioteca sau serviciile online).

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări