Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai BSc (Hons) în informatică (Data Science)
Heriot-Watt University Dubai

BSc (Hons) în informatică (Data Science)

Academic City, Emiratele Arabe Unite

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 65.100 / per year *

În campus

* AED 63000 pe an. Toate taxele de școlarizare inclusiv TVA.

Introducere

Prezentare generală

Gradul nostru de știință în domeniul calculatoarelor (Data Science) se concentrează pe construirea de sisteme robuste și utilizabile. Pe lângă faptul că te uiți la instrumente și tehnici de vârf, este proiectat pentru a te ajuta să creezi următoarea generație de instrumente software pe care le vor folosi alți constructori de sistem. Cursul își propune să ofere un echilibru bine integrat al bazelor teoretice și al experienței practice, puternic informat de expertiza de cercetare a personalului nostru academic.

În anii următori ai cursului, veți avea opțiunea de a vă specializa și de a dezvolta abilitățile necesare pentru a fi un om de știință de date. Mai exact, veți avea capacitatea de a dezvolta și de a realiza analize de date repetabile la scară largă bazate pe modelarea statistică. Termenul de știință a datelor este adesea utilizat în mod interschimbabil cu date mari sau date de analiză. El devine din ce în ce mai important, deoarece cantități uriașe de date academice complexe, de afaceri și guvernamentale sunt generate din multe surse online în mare măsură. Acest lac umflat de date are nevoie de un număr tot mai mare de personal calificat, cu capacitatea de a analiza și de a înțelege toate acestea. Aceasta, la rândul său, necesită ca acest personal să fie instruit cu cele mai recente abilități și tehnici în știința datelor.

Conținutul cursului

Anul 1

Veți acoperi abilități de programare de bază, crearea de aplicații pentru dispozitive mobile, o introducere în sisteme de computer, design web, baze de date și matematici discrete.

Anul 2

Veți continua cu proiectarea software - atât probleme de arhitectură la nivel înalt, cât și algoritmi și structuri de date. Alte subiecte sunt bazele de date, interfața hardware-software, proiectarea interacțiunilor și cursuri de programare mai avansate.

Anul 3

Veți studia subiecte precum inteligența artificială, comunicații, rețea, sisteme de operare, precum și aspecte mai formale ale calculului. De asemenea, veți întreprinde un proiect de programare în grup.

Anul 4

Veți studia managementul de date mari, extragerea de date și învățarea mașinilor și o alegere a altor subiecte avansate, cum ar fi calculul inspirat de bio, vizualizarea și analiza datelor, securitatea rețelei. De asemenea, veți întreprinde un proiect individual important în știința datelor.

Mai multe informații detaliate despre conținutul cursurilor enumerate mai sus, modul în care acestea sunt evaluate și rezultatele învățării pot fi accesate prin intermediul portalului nostru actual de studenți.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mediul de învățare în școala gimnazială, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 Academic (fără element sub 5.5).

Termen limita

Campusul nostru din Dubai operează un proces continuu de admitere pe tot parcursul anului: de îndată ce un aport a fost închis începem să acceptăm cererile pentru următoarea. De asemenea, este posibil să vă amânați data de început până la un an.

Majoritatea studenților aplică cu 6-10 luni înainte de aportul ales. Putem accepta cereri cu până la 3 săptămâni înainte de începerea fiecărui aport, însă trebuie să rețineți că o cerere cu întârziere va însemna aproape sigur o întârziere în furnizarea de servicii administrative esențiale, cum ar fi cartea de matriculare a studentului (fără de care nu veți fi capabil să acceseze biblioteca sau serviciile online).

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări