Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai BSc (Hons) în știința datelor statistice
Heriot-Watt University Dubai

BSc (Hons) în știința datelor statistice

Academic City, Emiratele Arabe Unite

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 65.100 / per year *

În campus

* pentru a afla despre taxele pentru acest program, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected]

Introducere

Prezentare generală

Știința statistică a datelor se află în centrul analizei moderne de date care transformă datele în informații pentru a informa deciziile și a rezolva problemele provocatoare. Aplicațiile variază de la economie și medicină la științele sociale și de mediu. Acest grad acoperă elemente teoretice și aplicate ale statisticilor moderne și oferă instruire și experiență practică în modelarea, analizarea și interpretarea datelor reale necesare în economie, industrie și cercetare. Primii ani de studii acoperă matematica de bază, calcul, probabilitate și statistici. Ultimii ani se concentrează pe subiecte de specialitate avansate în modelarea statistică, știința datelor, învățarea automată, probabilitatea și procesele stochastice.

Conținutul cursului

Primul an

Calcul; Introducere în știința statistică și cursuri opționale, inclusiv logică și dovadă, matematică discretă și dezvoltare de software.

Al doilea an

Probabilitate și statistici; Algebră liniară; Matematică actuarială și financiară; Analiză reală și cursuri opționale, inclusiv baze de date și proiectare software.

Al treilea an

Modele statistice; Procese stochastice; Statistică Bayesiană; Modele de supraviețuire; Metode statistice pentru științe sociale și cursuri opționale, inclusiv inteligență artificială și sisteme de gestionare a bazelor de date.

Al patrulea an

Serii temporale; Optimizare; Simulare și calcul statistic; Alte metode statistice; Bazele învățării statistice cu mașini; Disertație și opțiuni dintr-o gamă largă, inclusiv subiecte speciale în modelarea statistică (de exemplu, în epidemiologie, ecologie sau finanțe), calcule statistice și analize de vizualizare a datelor.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mediul de învățare în școala gimnazială, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 Academic (fără element sub 5.5).

Termen limita

Campusul nostru din Dubai operează un proces continuu de admitere pe tot parcursul anului: de îndată ce un aport a fost închis începem să acceptăm cererile pentru următoarea. De asemenea, este posibil să vă amânați data de început până la un an.

Majoritatea studenților aplică cu 6-10 luni înainte de aportul ales. Putem accepta cereri cu până la 3 săptămâni înainte de începerea fiecărui aport, însă trebuie să rețineți că o cerere cu întârziere va însemna aproape sigur o întârziere în furnizarea de servicii administrative esențiale, cum ar fi cartea de matriculare a studentului (fără de care nu veți fi capabil să acceseze biblioteca sau serviciile online).

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări