Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hinds Community College

Hinds Community College

Hinds Community College

Introducere

Misiunea Hinds Community College , un colegiu comunitar public cuprinzător, este de a oferi educație de înaltă calitate prin programe și resurse relevante și diverse pentru persoane cu interese și abilități diverse prin:

Oferirea de programe academice de transfer de colegiu care să ducă la o diplomă de asociat și să îndeplinească primii doi ani ai unei diplome de licență.

Furnizarea de programe de carieră / tehnice care să răspundă nevoilor industriei și comunității și să conducă la acreditări profesionale, un certificat și / sau un asociat în diplome de știință aplicată.

Furnizarea de programe de educație continuă pentru adulții din comunitate, care sporesc îmbogățirea culturală și promovează învățarea pe tot parcursul vieții.

Furnizarea de cursuri de instruire personalizate sau cursuri scurte, seminarii și ateliere de lucru pentru entități de afaceri, guvernamentale, sociale și civice care au ca rezultat îmbunătățirea organizațională, promovează creșterea economică și satisfac nevoile educaționale și de servicii.

Oferirea de credite duale, înscriere dublă și cursuri și programe de educație de bază care cultivă succesul academic, ducând la echivalența liceului sau la intrarea la cursuri la nivel de colegiu.

Hinds Community College va fi alegerea preferată pentru educație și formare de calitate în comunitățile pe care le deservim. Vom oferi educație de calitate, accesibilă, la prețuri accesibile pentru toți studenții din districtul nostru și vom fi un partener de educație de prim rang pentru afaceri și industrie. Ne vom sprijini comunitatea printr-o varietate de activități de serviciu public, evenimente culturale și oportunități recreative.

Locații

  • Raymond

    Hinds Boulevard,608, 39154, Raymond

    Programe

    Întrebări