Keystone logo
Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Introducere

Universitatea Hunan de Știință și Tehnologie (HNUST), co-construită de către Administrația de Stat a Științei, Tehnologiei și Industriei pentru Apărarea Națională și Guvernul Poporului din provincia Hunan, este o universitate cuprinzătoare și cheie provinciale cu multidisciplinare și caracteristici distinctive. Este onorat ca un "Colegiu remarcabil" al evaluării pedagogice de către Ministerul Educației; Un colegiu din cadrul "Programului excelent de instruire a inginerilor" de către Ministerul Educației. Mai mult, este printre primele 50 de universități pentru inovație și spirit antreprenorial și unul dintre "Top 50 universități pentru absolvenți".

HNUST, care evoluează din nordul Hunan Construction College înființată în 1949, este înființată în noiembrie 2003 prin fuziunea a două universități separate: Universitatea Politehnică Xiangtan și Universitatea Normală Xiangtan. A fost acreditat de Ministerul Educației și Guvernului Popular din provincia Hunan. Situat în Xiangtan, HNUST acoperă o suprafață de 3,107 mu (207,2 hectare), cu o suprafață de 974,300 m². Ca un complex de 19 școli, o școală absolventă, un colegiu independent, un colegiu pentru educația adulților și un colegiu internațional de educație, HNUST oferă 90 de programe universitare în 11 genuri de discipline - filozofie, economie, drept, educație, istorie, știință, inginerie , Agricultură, management, literatură și artă, 188 de programe postuniversitare și 24 de programe doctorale. HNUST are o facultate de predare de aproximativ 1700 din peste 3500 de angajați, dintre care 355 sunt profesori full și 800 de doctori. De acum, HNUST se bucură de o înscriere la nivel național de peste 35.000 de studenți cu normă întreagă, împreună cu o comunitate în creștere de studenți internaționali.

Viata de campus

HNUST acordă importanță schimbului academic și cooperării internaționale. Până acum, universitatea a colaborat cu peste 40 de universități, inclusiv SUA, Marea Britanie, Australia, Japonia și peste 10 universități din Taiwan. Studenții internaționali înscriși sunt din 16 țări diferite. În ultimii trei ani, HNUST a recrutat experții străini de înaltă calitate pentru 6 patch-uri și a menținut constant peste 10 profesori străini

Locații

  • Changsha

    Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province, , Changsha

    Întrebări