Keystone logo
Holy Cross College

Holy Cross College

Holy Cross College

Introducere

Colegiul Sfintei Cruci a fost fondat în 1843 de Societatea lui Iisus (iezuiți) din Worcester, Massachusetts. Sfânta Cruce este o instituție de artă liberă, de patru ani, universitară, foarte selectivă și este clasată printre cele mai importante colegii naționale de arte liberale de patru ani.

În calitate de colegiu de arte liberale, Sfânta Cruce urmărește excelența în predare, învățare și cercetare. Toți cei care își împărtășesc viața sunt provocați să fie deschiși la idei noi, să aibă răbdare cu ambiguitate și incertitudine, să combine pasiunea pentru adevăr cu respectul pentru punctele de vedere ale celorlalți. Informată de prezența diverselor interpretări ale experienței umane, Sfânta Cruce încearcă să construiască o comunitate marcată de libertate, respect reciproc și civilitate. Deoarece căutarea sensului și valorii se află în centrul vieții intelectuale, examinarea critică a problemelor religioase și filosofice fundamentale este parte integrantă a educației de arte liberale. Dialogul despre aceste întrebări în rândul oamenilor din diverse discipline academice și tradiții religioase impune tuturor să recunoască și să respecte diferențele. Dialogul ne cere, de asemenea, să rămânem deschiși la acel sens al întregului care ne cheamă să ne depășim pe noi înșine și ne provoacă să căutăm ceea ce ar putea constitui umanitatea noastră comună.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Notre Dame

    Indiana 933,54515, 46556, Notre Dame

    Întrebări