Keystone logo
Hong Kong Baptist University School of Communication Licențiat în comunicare în film
Hong Kong Baptist University School of Communication

Licențiat în comunicare în film

Hong Kong, Hong Kong

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

HKD 42.100 / per year *

În campus

* local; 140.000 USD HK: non-locali, sub rezerva aprobării Universității

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Filmul Major oferă o abordare cuprinzătoare și multidisciplinară a educației media care promovează gândirea și creativitatea inovatoare. Elevii acestui master vor beneficia de o formare intensivă atât în ​​dimensiuni practice, cât și teoretice ale studiilor de film și media, scriere de scenarii, producție de film și televiziune, animație, post-producție și medii digitale. Experiența noastră în producția de film și televiziune și în tehnologia creativă ne permite să cultivăm noi talente care vor contribui la dezvoltarea industriilor creative și a economiei bazate pe cunoaștere din Hong Kong, din regiunea Asia Pacific și dincolo de aceasta.

De-a lungul anilor, am stabilit conexiuni extinse cu industria cinematografică și am invitat specialiști de primă clasă să servească drept consilieri. Suntem mândri de a avea o listă de absolvenți care sunt distinsi jucători din industrie.

105794_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

concentraţii

Filmul Major oferă două Concentrații: (a) Animație și Media Arts; și (b) film și televiziune. Ambii adoptă o politică de admitere bazată pe programe, adică studenții sunt admiși direct în programe în primul an.

 • Animație și Arte Media

Animație și Media Arts Concentration oferă un curriculum cuprinzător de animație și arte media, cu accent pe animație digitală. Curriculum-ul cuprinde cursuri de bază în povestiri, arte vizuale și gândire creativă, precum și cursuri avansate de animație digitală. Elevii pot alege, de asemenea, să se specializeze în domenii selectate, cum ar fi mass-media interactive, jocuri și design grafic, printr-o gamă largă de cursuri de nivel avansat.

 • Film și televiziune

Concentrarea filmului și a televiziunii oferă o formare largă în producția de film, video și televiziune, cu atenție asupra domeniilor relevante ale teoriei, istoriei și practicii. Elevii sunt echipați cu abilități și cunoștințe pentru a deveni scenaristi, regizori, cinematografi și producători.

Curriculum-ul Filmului Major este conceput pentru a încorpora cursuri profesionale într-un cadru bogat teoretic, în care studenții dobândesc cunoștințe, concepte și abilități. Cursurile din cadrul fiecărei Concentrații formează un depozit larg de cunoștințe din care elevii își pot proiecta portofoliul de învățare în funcție de interesele, punctele forte și obiectivele carierei. Conglomeratul de concentrare a filmului și televiziunii pregătește studenții, mai precis, cu pregătire profesională și teoretică în producția de film și televiziune. Cursurile necesare pentru Concentrația de Animație și Media ar trebui să echipeze studenții cu abilități de vârf și sensibilitate estetică în domeniul artelor și animațiilor digitale.

105791_ChanKaYi_Monster_Narrative_ExperimentalAnimation.jpg

stagii

Studenții sunt încurajați să efectueze un stagiu profesional non-gradat și zero unitate în perioada de studiu. Mass-media locale, precum TVB, TV prin cablu și RTHK, precum și studiouri de animație și efecte vizuale, divizii de comunicare corporativă ale marilor companii, case de design grafic, agenții de publicitate și case de producție vor oferi studenților oportunități de stagiu (sub rezerva disponibilității) studenților.

Tururi de schimb / studiu

Studenții de film sunt încurajați să meargă la schimb și să participe la o serie de turnee de film și animație pentru a-și îmbunătăți avantajul competitiv și expunerea internațională. Festivalurile de film în care au participat studenții noștri includ Festivalul Fantastic de Film de la Sitges (Barcelona, ​​Spania), Festivalul Internațional de Film Busan (Coreea), Festivalul Internațional de Film de la Toronto Reel (Toronto), Festivalul de Film de la Est (Udine, Italia) și Bucheon Festivalul Internațional de Film Fantastic (Coreea).

105792_CheungTseWai_Relationshipis_InteractiveInstallation.jpg

Perspectivele de carieră

Perspectivele de carieră pentru absolvenții Filmului Major includ industria de conținut creativ, cum ar fi televiziunea de rețea, filmul, radiodifuziunea, televiziunea prin cablu, multimedia, animație, dezvoltarea aplicațiilor interactive și interactive, designul grafic și comunicarea creativă. Unii studenți pot lucra și în alte sectoare implicate în utilizarea mijloacelor electronice de imagine de sunet, cum ar fi relațiile publice și publicitatea, IT, educație, publicare, comunicare corporatistă, administrarea și managementul artelor și media și jurnalismul.

Cerințe de intrare

Acceptăm o abordare holistică în selectarea solicitanților pe merite individuale. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de intrare în universitate și cerințele de limbă engleză.

Solicitanții admiși cu calificări internaționale ca GCE, IB și SAT pot solicita transferul de unități.

În afară de îndeplinirea cerințelor de admitere ale Universității, elevii trebuie să-și demonstreze potențialul de a studia domeniile respective prin prezentarea unui portofoliu personal și transmiterea unui interviu.

105795_Filmfestival20170719_120057.jpg

Interviuri de admitere

Candidații potențiali vor fi invitați pentru un interviu individual sau de grup. Ei trebuie să-și prezinte portofoliul în format digital în timpul interviului.

Pentru concursul de animație și arte media, portofolii ar trebui să demonstreze potențialul candidaților în creativitate, alfabetizare vizuală și de design, animație și / sau joc.

Pentru Concentrația Filmului și a Televiziunii, portofolii ar trebui să prezinte potențialul candidaților în creativitate, tehnici de povestire și concepte de imagini.

105796_Studentsatmoviescence2mb.jpg

Limba engleză cerințe

Următoarele rezultate ale examenelor publice sunt recunoscute ca îndeplinind cerințele de limbă engleză stabilite de universitate:

Teste de competență

Cerinte minime

TOEFL

Test bazat pe Internet (iBT) - scor: 79; sau
Testul pe bază de hârtie (PBT) - Scor: 550

IELTS Academic

Banda totală: 6.0

SAT

Un scor minim de 550 în citirea și scrierea critică cu un scor sub-8 sau mai mare în eseu în vechiul SAT; sau
Un scor minim de 590 în citirea și scrierea pe bază de dovezi în noul SAT

ACT

Un scor minim de 23 în ACT Engleză și în Reading

GCE O-Level / GCSE Engleză / Limba engleză / Literatură engleză

Gradul C / Gradul 4

IGCSE Prima Limbă Engleză

Gradul C / Gradul 4

IGCSE limba engleză ca a doua limbă

Gradul B / Gradul 5

GCE AS sau A-Level English

Gradul E

HKDSE limba engleză

Nivelul 3

HKALE Utilizarea limbii engleze

Gradul E

IB

Grad 4 în:
IB English A (nivel superior sau standard); sau
IB Engleză B (Nivel superior); sau
IB Literatură și performanță engleză (nivel standard)

SAU

Gradul 5 în:
IB Engleză B (nivel standard)

Alții

Alte calificări în limba engleză considerate acceptabile de către universitate

105793_DSC_0302bufaaward.JPG


Bursa de admitere

Solicitanții cu performanțe academice remarcabile vor avea posibilitatea de a primi burse de admitere:

HKD

USD

Bursă completă *

190.000 în fiecare an

24.000 în fiecare an

Jumătate de bursă *

95.000 în fiecare an

12.000 în fiecare an

* Sub rezerva aprobării Universității.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Bachelor's Degree in Film, Television and Media Studies (Bilingual, Spanish)
  • Getafe, Spania
 • Licențiat în producție de film și televiziune
  • South Melbourne, Australia
  • South Brisbane, Australia
  • + 1 Mai mult
 • Licențiat în Arte în Film și Televiziune
  • Lawrence Township, Statele Unite ale Americii