Keystone logo
Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Introducere

Cu 80 de ani de tradiție mândră, PolyU este o universitate de cercetare de clasă mondială, clasându-se printre primele 100 de instituții din lume.

Hong Kong Polytechnic University (PolyU) este o casă pentru educarea gânditorilor, comunicatorilor și descoperitorilor în ceea ce privește impactul pozitiv. Ne-am angajat să formăm liderii de mâine astăzi, printr-o educație orientată spre profesionalism, care oferă absolvenților destinații de plasare de neegalat pentru a prospera în afaceri și industrii.

Ne străduim pentru cercetări interdisciplinare și inovații de impact pentru descoperiri pentru a rezolva provocări din lumea reală. Cercetătorii noștri dezvoltă idei revoluționare, încurajează durabilitatea, ridică rezultatele economice și îmbunătățesc viața comunităților în beneficiul Hong Kongului, al națiunii și al lumii.

Motto-ul nostru

A învăța și a aplica, în beneficiul omenirii

Cele de mai sus derivă din motto-ul chinezesc, citat din marele clasic chinez Yijing (Cartea schimbării) și două tratate antice, unul din dinastia Han și celălalt din vremurile pre-Qin.

Textul original chinezesc poate fi parafrazat după cum urmează: „Aflați fiecare adevăr și folosiți cunoștințele învățate pentru a îndeplini fiecare sarcină” și „pentru a învăța; a sluji”.

Viziunea noastra

Fiți o universitate de frunte care avansează și transferă cunoștințe și oferă cea mai bună educație holistică în beneficiul Hong Kongului, al națiunii și al lumii.

Misiunea noastră

Să urmărească cercetări de impact care să beneficieze lumea.

Pentru a hrăni gânditori critici, comunicatori eficienți, rezolvatori de probleme inovatoare și cetățeni globali responsabili social.

Să încurajeze o comunitate universitară în care toți membrii să exceleze în aspirațiile lor cu un puternic sentiment de apartenență și mândrie.

Comunitate internationala

Bucurați-vă de o ambianță internațională, îmbogățitoare și incluzivă în campus. Prin intermediul rețelei noastre globale extinse, veți accesa schimburi academice internaționale și vă veți îmbunătăți înțelegerea și aprecierea diversității culturale și a problemelor sociale mai largi. Toți studenții sunt încurajați să participe la programe de mobilitate studențească în afara Hong Kong-ului.

Facultatea Internațională

PolyU promovează internaționalizarea în rândul facultăților și al personalului. Căutăm activ diversitatea în corpul facultății prin recrutare și păstrare proactivă.

Facultatea și personalul nostru participă la multe activități multiculturale din campus și ne îmbunătățesc activ conexiunile globale prin cercetare, educație și transfer de cunoștințe.

Perspective globale în programele academice

PolyU îi stimulează pe studenți să funcționeze cu încredere într-un mediu de lucru internațional și să aducă contribuții pozitive în calitate de cetățeni globali.

Infuzăm o perspectivă mondială în toate programele noastre și oferim studenților multe oportunități de a spori gradul de conștientizare și implicare la nivel global. Studenții pot urmări subiecte cu credite în afara Hong Kongului.

Prin intermediul programelor de schimb, stagiu și învățare prin servicii, studenții noștri câștigă expunere pe scena mondială.

Colaborări și parteneriate internaționale

Clasat printre primele 100 de universități la nivel global, PolyU este deja un lider mondial în multe domenii. Mobilizând activele și talentele noastre, angajând alianțe internaționale precum rețeaua universitară de responsabilitate socială (USRN) și Alianța universitară a drumului mătăsii (UASR), colaborări și parteneriate industriale și stabilind platforme strategice, ajutăm să deschidem calea pentru conexiuni globale mai strânse.

PolyU promovează cercetarea interdisciplinară, în special în domeniile emergente, cum ar fi inteligența artificială și robotica, contribuind la inovații vibrante în rezolvarea provocărilor globale și / sau sociale.

Creează viitorul pe care ți-l imaginezi

Modelul nostru de educație profesională adoptă o abordare unică de învățare experiențială, care cuprinde oportunități de stagiu, învățare prin servicii și schimburi de peste mări. Avem o mare varietate de programe de dezvoltare locală și internațională și de dezvoltare pentru o experiență de educație cu adevărat transformatoare - dându-le elevilor abilitățile potrivite pentru a fi lideri globali responsabili social de mâine.

Clasamente

Clasat printre primele 100 de universități la nivel global.

Locații

  • Hung Hom

    Yuk Choi Road,11, , Hung Hom

    Întrebări