Keystone logo
© Uni.
Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Introducere

Howest University of Applied Sciences este o instituție antreprenorială cunoscută pentru abordarea sa inovatoare și interdisciplinară a educației și cercetării și pentru colaborarea sa strânsă cu industria, afacerile și sectorul profitului social. Howest este renumit pentru programele sale tehnologice, de design și de artă, cum ar fi Digital Arts and Entertainment, Cyber Security, Digital Design and Development, și programele Industrial Product Design din Belgia și nu numai.

Howest și programul său DAE au ocupat primul loc în The Rookies Award ca cea mai bună școală de proiectare și dezvoltare a jocurilor din lume în 2017 și 2018, 2021. De asemenea, conform The Princeton Review® , Howest University of Applied Sciences este una dintre cele mai bune școli universitare. pentru studiul game design-ului. În plus, programul de licență în Design de Produs Industrial a fost votat drept a doua cea mai bună școală de design din lume, conform The Rookie Award 2023.

Misiunile determinate de teren, formarea la locul de muncă și stagiile sunt componente cheie ale fiecărui program. Așa răspundem nevoilor în schimbare ale societății de astăzi și înarmam studenții noștri cu abilități de viitor. De-a lungul anilor, Howest și-a construit o reputație solidă ca lider în cercetarea științifică, servicii și educație orientate către aplicații.

Ne mândrim cu parteneriatele noastre cu universități și lideri de sector din Belgia, din întreaga Europă și din întreaga lume. Studenților și personalului noștri li se oferă o mulțime de oportunități de a merge la nivel global și de a câștiga experiență internațională datorită rețelelor noastre internaționale extinse, burselor și programelor de schimb. Pe scurt, Howest este o școală în care studenții primesc o formare pregătită pentru viitor, cu siguranța locului de muncă garantată, în timp ce se bucură de procesul de educație și de viață în inima Europei .

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Bruges

    Rijselstraat 5, 8000, Bruges

  • Kortrijk

    Kortrijk, Belgia

    Întrebări