Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Introducere

Humak în nuci

Humak University of Applied Sciences este implicată în dezvoltarea învățământului superior și modernizarea lumii muncii. Contribuim la lucrul la noi tipuri de învățământ superior, precum și la cercetare, dezvoltare și inovare care servesc studenții pe calea lor de carieră și sprijină partenerii profesioniști în timp ce își dezvoltă propriile activități.

Suntem cel mai mare educator și organizație de CDI din domeniile noastre de expertiză din Finlanda. Punctele noastre forte sunt munca Tineretului și comunitatea; Muncă organizatorică, comunități de muncă și integrare; Interpretare și accesibilitate lingvistică și management cultural și transport .

Pentru a asigura disponibilitatea educației la nivel național și un puternic grup de expertiză - o condiție necesară pentru operațiuni de înaltă calitate - Humak funcționează printr-o rețea națională descentralizată, dar integrată operațional la nivel național.

Humak este deținut de Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Avem 1.500 de studenți și aproximativ 130 de profesioniști care lucrează cu noi.

Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Humak este o comunitate care își împărtășește cunoștințele

Humak încearcă să intensifice munca cu partenerii actuali și construiește noi parteneriate în mod activ. Humak este o comunitate, iar operațiunile sale se bazează pe schimbul de cunoștințe și expertiză în mod deschis și producerea de noi informații în cooperare prin diferite rețele.

Cooperarea și procesele comune creează o platformă pentru prognoza, inovarea și dezvoltarea soluțiilor viitoare. Studenții sunt strâns implicați în activitatea de dezvoltare, iar personalul Humak își aduce propria lor expertiză în procesele pentru utilizarea și beneficiul partenerilor noștri.

Punctele forte ale lui Humak

122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Ne uităm la parteneriate puternice cu universități finlandeze și străine. Punctele forte sunt bazate pe competența noastră și ne concretizăm profilul și evidențiază avantajul principal al domeniilor noastre de activitate. Punctele forte orientează dezvoltarea strategică a operațiunilor noastre. Punctele forte creează și mai multe clustere de competență și expertiză și, de asemenea, ghidează gestionarea parteneriatelor noastre.

 • Muncă de tineret și comunitate: producem abilitățile de a întâlni tineri
 • Organizarea muncii, comunitățile de muncă și integrarea: îmbunătățim funcționalitatea, competitivitatea și dezvoltarea comunității comunităților de muncă.
 • Interpretare și accesibilitate lingvistică: participăm la dezvoltarea abilităților profesionale și a tehnologiei care sprijină accesibilitatea lingvistică.
 • Gestionare și transmitere culturală: promovăm abilitățile de management cultural ca activitate care sprijină participarea și dezvoltăm medii digitale pentru producții și servicii culturale și artistice.

Sectoare noi, emergente, care se ridică din marja zonelor noastre de forță, care garantează că cerințele de competență ale vieții de afaceri și industriale sunt luate în considerare în activitatea noastră: participanți noi (reducem sentimentul de nepartenență și marginalizare), comunitate nouă ( încurajăm managementul și îndrumarea bazată pe rețea), expertiza în comunicare (promovăm întâlnirea diversității și cunoașterii minorităților culturale), drepturilor omului și egalității (încurajăm egalitatea societății).

Valorile noastre

 • Ne respectăm reciproc.
 • Am deschis.
 • Reușim împreună.
 • Suntem curajoși într-un mod în care ne reînnoim și suntem reînnoiți.

Locații

 • Helsinki

  Ilkantie,4, 00400, Helsinki

Întrebări