Keystone logo
HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Introducere

HZ University of Applied Sciences este situată în sud-vestul Țărilor de Jos. Cu o populație de aproximativ 4.800 de studenți naționali și internaționali, suntem o universitate mică, cu o abordare personală. HZ oferă programe de studii de înaltă calitate. Din 2011 - deci în ultimii unsprezece ani - HZ a fost în primele trei universități multidisciplinare olandeze de științe aplicate.

Ca universitate de științe aplicate, ne concentrăm pe oportunități de educație și cercetare bazate pe practică. Cooperarea noastră strânsă cu lumea afacerilor, diverse centre de cercetare și rețeaua noastră globală de universități partenere sunt de o importanță capitală.

Despre noi

HZ are aproximativ 4.800 de studenți împărțiți în patru ani de studiu și aproximativ 25 de programe de licență, dintre care opt sunt predate în limba engleză. Aproximativ 500 de studenți vin din afara Țărilor de Jos, așa că avem un mix excelent de studenți olandezi și internaționali. Matematica ușoară vă va spune că, cu astfel de numere, clasele vor fi mici.

Unde contează elevii

Profesorii și personalul pun un mare accent pe coachingul individual. Antrenorul dvs. de studiu vă va ajuta să alegeți cursuri și să explorați posibilitățile de carieră. Adresați-vă oricărui student internațional și acesta vă va spune că profesorii și tutorii sunt disponibili pentru a vă ajuta atunci când este necesar. HZ are, de asemenea, facilități și servicii individuale pentru studenții cu dizabilități sau boli cronice.

Expertiza noastră profesională

Ca universitate de științe aplicate, ne-am poziționat ca experți în apă, energie și vitalitate. Programele noastre sunt pe deplin în conformitate cu aceste vârfuri de lance.

În vârf

În fiecare an, „Keuzegids Hoger Onderwijs” (Ghidul învățământului superior) organizează un sondaj privind învățământul superior din Țările de Jos. Din 2011, ghidul a clasat HZ în primele 3 universități multidisciplinare olandeze de științe aplicate. Calitatea și accesibilitatea lectorilor noștri și a grupurilor mici de studenți sunt printre atuurile HZ. Dar, de asemenea, sălile de clasă, spațiile de lucru și facilitățile informatice au fost evaluate ca fiind excelente.

Calitate și acreditare

HZ în top 3

Olanda se situează în mod constant printre cele mai bune sisteme de învățământ din lume. În fiecare an, „Keuzegids Hoger Onderwijs” (Ghid pentru învățământul superior) organizează un sondaj al învățământului superior din Olanda. HZ s-a clasat în primele trei universități multidisciplinare de științe aplicate din 2011.

Acreditare

HZ este o Universitate de Științe Aplicate (HBO), finanțată de guvern. Pentru a obține finanțare guvernamentală în Olanda, institutele trebuie să îndeplinească continuu o serie de cerințe de calitate. Calitatea departamentelor și programelor este evaluată în mod regulat de către VBI recunoscute (organizații de evaluare în vizită) ale Ministerului Educației, Culturii și Științei.

Programele de licență, inclusiv programele de limbă engleză, predate la HZ au fost acreditate de NVAO (Organizația de Acreditare Țările de Jos-Flandra) pe baza acordurilor internaționale.

Misiune

Suntem un institut de cunoaștere cu o orientare mondială, cu o orientare specifică în domeniul durabilității și al apei, siguranței, inovării și cunoștințelor întreprinderii.

Diferitele grupuri țintă își pot stăpâni competențele alese prin educație personalizată, pentru o carieră pe tot parcursul vieții într-o societate multiculturală și multiformă. Dorim să fim un partener al companiilor, institutelor și autorităților, pentru a avea grijă de toate nevoile lor de cunoștințe și inovare. Prin urmare, ne concentrăm pe o serie de vârfuri de lance, ceea ce ne face atractivi pentru o piață care depășește cu mult granițele regionale și chiar naționale. Aceste vârfuri de lance sunt durabilitate și apă, siguranță și inovație și întreprindere. Acest lucru este resubliniat și de existența lectorilor în aceste domenii specifice.

Fiecare persoană contează

O misiune este, de asemenea, încorporată în mod constant într-un set de „valori”, care oferă direcția gândurilor și acțiunilor. Valorile noastre de bază sunt calitatea, dezvoltarea personală, respectul reciproc și orientarea profesională. Diverse locuri și documente HZ subliniază, de asemenea, atenția necesară pentru problemele etnice și de interpretare, atât în general, cât și în situații profesionale. Vrem să fim o comunitate în care fiecare persoană contează și în care fiecare persoană este văzută ca un individ, în care lucrul împreună se află pe lista priorităților și unde există respect reciproc pentru posibilitățile de dezvoltare ale tuturor celor implicați.

Clasamente

Universitățile de științe aplicate din Olanda nu sunt, în general, incluse în clasamentul universitar mondial. Prin urmare, organizațiile olandeze și-au creat propriile standarde pentru clasificarea acestor tipuri de instituții.

Sondajul Național al Studenților

Nationale Studenten Enquete (NSE), cunoscut sub numele de National Student Survey în limba engleză, este un sondaj anual trimis studenților care urmează un program de învățământ superior. Fundația Studychoice123 (în olandeză Studiekeuze123), o inițiativă a organizațiilor de învățământ superior, este responsabilă de NSE și colaborează cu Ministerul Educației. Studychoice123 solicită tuturor instituțiilor de învățământ superior să participe în fiecare an la Sondajul Național al Studenților. Întrebări referitoare la calitatea profesorilor, studiul, abilitățile și pregătirea dobândită, testarea și evaluarea și alte informații relevante. Rezultatele NSE sunt disponibile numai în olandeză.

Clasamentul Keuzegids

Keuzegids este singurul ghid independent, publicat anual de Centrum Hoger Onderwijs Informatie (Centrul de Informare pentru Învățământul Superior). Unul dintre cele cinci rapoarte publicate, „HBO full-time studies” (HBO Voltijd), evaluează și compară în mod critic calitatea programelor de studii ale universităților profesionale superioare din Țările de Jos.

Rezultatele iau în considerare perspectivele atât ale studenților, cât și ale universităților înseși. Clasamentele se bazează în general pe date despre ratele de succes ale programului, opiniile experților din acreditarea programelor și opiniile studenților preluate din rezultatele NSE.

HZ în clasament

Din 2011, HZ a fost constant în primele trei universități olandeze de științe aplicate, cu mai multe programe pe numărul 1 și în primele trei.

Locații

 • Vlissingen

  Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

  • Middelburg

   Het Groene Woud 1-3, 4331 NB, Middelburg

   • Velp

    Larensteinselaan, 26-A, 6882 CT, Velp

    Întrebări