Keystone logo
IC University of Applied Sciences - Amsterdam

IC University of Applied Sciences - Amsterdam

IC University of Applied Sciences - Amsterdam

Introducere

Istorie

Începutul Inter College: din 1979

„Sunt un adevărat antreprenor, este viața și sângele meu, o iubesc absolut și am fost făcută pentru asta.”Anton Dreesmann

Poți fie să aștepți ca alții să facă lucrurile să se întâmple, fie poți să acționezi direct singur. Asta trebuie să fi gândit Anton Dreesmann când a fondat Inter College în 1979. La acea vreme, îi lipseau oamenii pregătiți corespunzător pentru afacerea sa de familie Vroom & Dreesmann. Cel mai mare retailer din Țările de Jos din acea perioadă. Din acest motiv, a început un program de studii care sa concentrat pe ospitalitate. La începutul anilor 1980, curriculum-ul a fost extins la ceea ce este astăzi: Inter College Business School, un program privat de studiu în Administrarea Afacerilor. Din 2000 până în 2014, Inter College Business School a făcut parte din Luzac. În iulie 2014, școala a fost achiziționată de George Banken, Paul van Splunteren și Bart van den Dries. Acești trei antreprenori proeminenți își propun să alinieze și mai mult programul de studii cu practicile lumii moderne și dinamice a antreprenoriatului. Datorită anilor de experiență și unei rețele largi de acționari, Inter College Business School excelează în a oferi un program de administrare a afacerilor orientat spre practic — pentru antreprenori, de către antreprenori.

În 2019, Inter College a fost achiziționat de Global University Systems (GUS). GUS este o rețea internațională de peste 24 de universități și colegii din întreaga lume, reunite printr-o pasiune comună pentru calificări accesibile, relevante pentru industrie. GUS oferă o mare varietate de programe, inclusiv programe de licență, programe de master, pregătire profesională, instruire în limba engleză și educație corporativă și executivă. Când cineva alege să studieze la o instituție GUS – fie în campusul din Europa, America de Nord, fie chiar în propria casă – se alătură unei rețele de peste 80.000 de studenți din întreaga lume.

GUS are sediul în unele dintre cele mai mari orașe ale lumii, cu campusuri în Londra, Birmingham și Manchester, peste Atlantic în Toronto, Chicago și Vancouver; și pe tot globul în Singapore, Amsterdam, Germania și Israel.

154871_ic7.jpg

Inter College Business School

 • Diploma HBO INCL NIMA A&B
 • Clase mici, multă atenție
 • Accesați Rețeaua Antreprenorilor
 • Absolvență la Amsterdam sau Londra
 • Învățarea să intreprindă în practică

Viziune orientată spre viitor

Cu toții suntem despre talent și hotărâre. Să muncești din greu și să nu renunți. Să cadă și să se ridice din nou. Inter College crede în talent și oferă instrumentele potrivite pentru a transforma acel talent în hotărâre.

Locațiile noastre

Studiază la Inter College Business School din Amsterdam

Campusul Inter College este situat în centrul vechi al orașului. Este situat aproape de companiile nou-înființate, afaceri și moștenirea culturală. Studiul în Amsterdam este o dimensiune suplimentară interesantă pentru experiența Inter College, iar cei peste 200 de studenți care urmează programele BBA trăiesc adesea în oraș și își combină studiile cu start-up-uri pentru care Amsterdam este renumit. Locația studiului se află într-o clădire școlară tradițională situată la canale, în inima orașului. Locația este foarte aproape de transportul public și de aeroportul internațional Schiphol. Studenții pot folosi facilitățile bibliotecii academice din Amsterdam, un oraș care numără peste 140 de mii de studenți.

154870_ic41.jpg

Acreditare

Acreditare NVAO

Organizația Națională de Acreditare a Guvernului din Țările de Jos NVAO a acreditat Programul BBA Inter College Business School, Croho: 39226 (BA Hons).

În 2002, a fost înființată prin lege Organizația de Acreditare Flamandă din Țările de Jos (NVAO) pentru a garanta calitatea programelor de licență și master. Acreditarea olandeză se bazează pe evaluarea de către colegi a programelor. Flandra participă în calitate de observator în consiliu și va fi elaborat un tratat pentru a se asigura în mod oficial că organizația de acreditare funcționează atât pentru Țările de Jos, cât și pentru comunitatea flamandă din Belgia.

Inter College Business School BBA Bachelor of Business Administration a fost acreditată de NVAO în 2019 (valabil până în 2025).

Marca de calitate RTO

Inter College Business School are marca de calitate a NRTO, principala asociație comercială pentru învățământul privat din Țările de Jos.

154868_ic2.jpg

Amsterdam: Ghid de cazare

Ești gata să experimentezi Amsterdamul?

Suntem încântați că ați ales să studiați la Inter College Business School. Amsterdam este un oraș vibrant și un loc minunat pentru a fi student, aproape de companiile nou-înființate, afaceri și moștenirea culturală. Alăturați-vă altor 140.000 de studenți din oraș.

Cazare pentru studenți

Opțiuni de locuințe pentru studenți

Amsterdam este un oraș distractiv și plin de viață, care atrage studenți internaționali în fiecare an datorită costului scăzut al vieții și oportunităților vaste de angajare. În timp ce costul vieții în Amsterdam este relativ scăzut în comparație cu alte orașe europene, locuințele la prețuri accesibile în oraș sunt rare. Prin urmare, vă sugerăm să începeți să căutați opțiunile de cazare cât mai devreme posibil. Există câteva opțiuni disponibile pentru cazare pentru studenți în Amsterdam.

Înregistrarea pe site-urile de locuințe

Dacă decideți să rămâneți în Amsterdam mai mult de un an, vă sfătuim insistent să vă înregistrați pe site-uri web de locuințe de încredere, cum ar fi Studentenwoningweb.nl și ROOM.nl. Vă rugăm să rețineți că aceste platforme au timpi de așteptare și, prin urmare, ar trebui să aplicați cât mai curând posibil.

Vă rugăm să fiți conștienți de escrocherii atunci când căutați cazare pe diverse platforme, cum ar fi Facebook. Consultați site-ul Iamsterdam pentru sfaturi despre cum să evitați escrocherii cu locuințe.

Student Hotel Amsterdam

Inter College Business School a încheiat un parteneriat cu The Student Hotel Amsterdam, care oferă următoarele oferte pentru studenții internaționali:

 • Camere private complet echipate (aproximativ 14 m²)
 • Băi private moderne cu duș
 • Acces la o bucătărie comună
 • Muncă de birou
 • TV cu ecran plat cu canale prin satelit
 • Incalzi
 • WiFi super rapid și de încredere
 • Lenjerie de pat și prosoape
 • Curatenie regulata in camera
 • Evenimente pe tot parcursul anului
 • Toate facturile incluse
 • Recepție și securitate 24/7

Beneficiile suplimentare includ o zonă de joc și lounge, săli de studiu, sală de sport, facilități de spălătorie și un restaurant/bar cu evenimente zilnice, care oferă un mediu distractiv pentru ca studenții internaționali să se cunoască între ei.

Tip de cazareCost pe lună (€)
Cameră single Economy

744 de euro (durata de 7 luni)

789 euro (durata de 5 luni)

Studio de lux

1.063 euro (durata de 7 luni)

1.130 de euro (durata de 5 luni)

* Cele de mai sus sunt exemple de doar două tipuri de camere. Mai multe opțiuni disponibile la The Student Hotel.

Hotelul Student este situat pe Wibautstraat, alias Knowledge Mile, centrul social, creativ și antreprenorial al orașului. Este situat în fostele fabrici de tipar ale ziarelor Het Parool și Trouw, într-un spațiu renumit pentru că este un loc de joacă uriaș pentru călători, profesioniști mobili, nomazi creativi, studenți și factori locali de schimbare.

154869_ic3.jpg

Locații

 • Amsterdam

  Passeerdersgracht 23, 1016, Amsterdam

Întrebări